Pioneer HDJ-X5BT hoofdtelefoon

De Pioneer HDJ-X5BT is een hoofdtelefoon uit de middenklasse van het merk Pioneer. Deze hoofdtelefoon is ideaal voor de DJ of producer en kun je volop mixen draaien en muziek luisteren. Wanneer je op zoek bent naar een goede hoofdtelefoon waar je als DJ gebruik van kunt maken, is dit model een van je mogelijkheden. Maar wat heeft deze koptelefoon te bieden en hoe slim is het voor jou om de keuze voor deze hoofdtelefoon te maken? Hier lees je alles over deze draadloze headset en kun je voor jezelf nog beter een keuze maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Pioneer HDJ-X5BTPioneer HDJ-X5BT

De Pioneer HDJ-X5BT is speciaal ontwikkelt voor DJ’s en producers. Met deze hoofdtelefoon kun je een DJ mix draaien, maar kun je ook draadloos naar muziek luisteren terwijl je onderweg bent. Dit betekent dat je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. Ook als je gewoon lekker naar muziek wilt luisteren is de draadloze bluetooth koptelefoon dus geschikt. Verder heeft deze koptelefoon een groot frequentiebereik en klinkt het geluid enorm gedetailleerd. Het is een hoofdtelefoon met goede geluidswaliteit.

In de doos

  • Pioneer HDJ-X5BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Krulsnoer
  • 6,3 mm adapter

Installatie van de Pioneer HDJ-X5BT

De Pioneer HDJ-X5BT is draadloos en dat betekent dat je muziek streamt via een bluetooth verbinding. Via de instellingen op je smartphone of tablet kun je de verbinding maken: zodra dit is gebeurt kun jij de hoofdtelefoon volop gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 319 gram
  • Kleur: rood

Bediening en onderhoud

Het gebruik van de Pioneer headset gaat erg gemakkelijk. Dankzij de bluetooth verbinding kun je altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren op je smartphone of tablet. Wanneer je een DJ set draait kun je het meegeleverde krulsnoer gebruiken om de koptelefoon aan de draaitafel of controller te verbinden. Op deze manier heb je geen last van vertraging die optreedt tijdens het streamen via bluetooth. De Pioneer HDJ-X5BT wordt niet geleverd met een hardcase en dat betekent dat je deze zelf nog zou kunnen aanschaffen. Dit is zeker een belangrijke overweging om te maken, omdat je jouw hoofdtelefoon langer mooi houdt wanneer je zorgt voor een goede bescherming na gebruik.

Voor- en nadelen

De Pioneer HDJ-X5BT heeft een aantal voordelen. Zo is het een groot voordeel dat de headset draadloos is. Hier kun je van profiteren als je gewoon naar je muziek wilt luisteren, maar ook als je een DJ set draait. Een ander voordeel van deze hoofdtelefoon is dat de oorschelpen draai- en kantelbaar zijn. Zo luister je tijdens een set gemakkelijk met één oor naar de muziek, en met het andere oor naar het geluid in de zaal. Het brede frequentiebereik van 5 tot 30.000 Hertz is ook een van de voordelen van deze draadloze koptelefoon. Als nadeel van het toestel is te noemen dat er, net als bij de andere HDJ modellen van Pioneer, geen vliegtuig adapter bijgeleverd wordt. Dit betekent dat je deze zelf nog apart aan moet schaffen wanneer je regelmatig reist en je jouw hoofdtelefoon graag mee wilt nemen.

Conclusie

De Pioneer HDJ-X5BT is een prima keuze voor een goede bluetooth hoofdtelefoon die je zowel voor je werk als DJ kunt gebruiken, als voor onderweg en thuis. Het feit dat de koptelefoon draadloos is, is een van de redenen om de koptelefoon aan de schaffen. Dit model is dan ook een aanrader wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve hoofdtelefoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *