Oordopjes vinden voor ieder budget

Ben je op zoek naar oordopjes die precies binnen jouw budget vallen? Het aanschaffen van oordopjes zelf kan al behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Je kijkt natuurlijk vooral naar wat je nodig hebt en welke draagwijze en welke specificaties voor jou aantrekkelijk zijn. Maar hierbij moet je ook de prijs niet uit het oog verliezen. Want vooral wanneer je te maken hebt met een budget kan het lastig zijn om de juiste oordoppen uit te kiezen. Het vinden van oordopjes is dan ook zo makkelijk nog niet. Wil jij weten welke oordopjes je kunt kopen binnen jouw budget? Hier vind je informatie over oortjes in diverse prijscategorieën.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Oordopjes tussen de €20 en €40Oordopjes vinden voor ieder budget - Sony MDR-XB50AP

Heb je minder geld te besteden maar wil je wel goede oordopjes aanschaffen? Dan heb je verschillende opties. Want hoewel er steeds meer geavanceerde en dus ook prijzige oordopjes op de markt komen, zijn er ook nog steeds merken die betaalbare oordopjes op de markt brengen. Het kan zijn dat je hierdoor moet inleveren op kwaliteit of dat de oordoppen niet al te veel technische snufjes hebben. Toch kun je nog steeds profiteren van goed geluid en heb je de belangrijkste extra’s, zoals een ingebouwde microfoon. Een aantal oordopjes tussen de €20 en €40:

Oordopjes tussen de €50 en €70

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat je wat meer te besteden hebt wanneer je oordopjes wilt aanschaffen. En ook als je budget tussen de €50 en €70 ligt heb je de keuze uit tal van oordopjes van uitstekende kwaliteit. Onder andere bij merken als Sennheiser, Sony en JBL kun je terecht voor goede oortjes binnen dit budget. Je hebt daarnaast de keuze uit verschillende soorten oordopjes: volledig draadloze oordopjes, grotendeels draadloze oordopjes en bedrade oordopjes. Een aantal oordopjes tussen de €50 en €70:

Oordopjes rond de €100

Hoe meer je te besteden hebt, hoe ruimer het aanbod wordt voor oordopjes. Er zijn heel wat oordopjes van topkwaliteit waarvoor je rond de €100 betaalt. In dit prijssegment kun je kiezen voor tal van soorten oordopjes: van grotendeels draadloze tot volledig draadloze oordopjes en van in ear oordopjes tot earbuds. Er is altijd wel een set oordopjes te vinden die aan jouw wensen voldoet. Wil je een aantal oordopjes vinden van rond de €100?

Oordopjes uit het duurdere segment

Gaat het je vooral om de kwaliteit van de oordopjes en speelt het budget niet echt een rol? Dan heb je ook de mogelijkheid om te kijken naar de duurdere oordopjes. Het gaat hierbij meestal om de nieuwste oordoppen die dan ook voorzien zijn van de nieuwste technische snufjes. Er zijn goede oordopjes  te vinden die rond de €150 zitten, maar ook oordopjes van €200 of meer. Een aantal oordopjes uit deze prijscategorie: