OnePlus Bullets Wireless Z oordopjes

Als ontwikkelaar van smartphones kun je eigenlijk niet meer zonder een eigen oordopje. Merken zoals Apple en Samsung hebben al hun eigen oordopjes voor hun respectievelijke mobiele telefoons, en nu is ook OnePlus aan de beurt. Alhoewel deze oordopjes op maat gemaakt zijn voor de smartphones van de fabrikant, werken deze oortjes tevens prima bij apparaten van andere merken. Dit is ook het geval bij de OnePlus Bullets Wireless Z oordopjes. Moet je deze oordopjes kopen? Je leest het hieronder.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

OnePlus Bullets Wireless Z

Door de OnePlus Bullets Wireless Z oortjes op maat gemaakt zijn voor de mobiele telefoons van dit merk, zullen ze extra snel via Bluetooth verbinding kunnen maken. Geen gedoe meer met handmatig de boel instellen, want dit gebeurt allemaal automatisch. Alhoewel de oordoppendraadloos zijn, is er wel een nekband aanwezig voor je eigen comfort. Deze dopjes zijn waterbestendig, dus je kunt ze ook gebruiken tijdens het sporten.

In de doos

 • OnePlus Bullets Wireless Z
 • Handleiding
 • USB C kabel
 • Dopjes in diverse maten

Installatie van de OnePlus Bullets Wireless Z

Als je gebruik wilt maken van deze OnePlus oordopjes, moet je nog wel over stroom in de accu beschikken. Is dit niet het geval, dan zul je deze dopjes moeten opladen aan de hand van de meegeleverde USB C oplaadkabel. Volledig opgeladen bedraagt de accuduur 20 uur. Bovendien kun je deze oordopjes snel opladen. 10 minuten oplaadtijd is gelijk aan 10 uur luisterplezier. Dat is nog eens snel laden!

Technische specificatiesOnePlus Bullets Wireless Z

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: zwart
 • Gewicht: 27,2 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: ja
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Omdat de OnePlus oortjes op maat gemaakt zijn voor de toestellen van OnePlus, hoef je niets meer handmatig uit te voeren om via Bluetooth een verbinding te maken tussen je dopjes en je smartphone. Het koppelen gaat sneller dan ooit. Op de oorschelp zijn een afstandsbediening, knoppen en volume regelaar aanwezig. De ingebouwde microfoon is perfect om handsfree mee te bellen. Doordat deze OnePlus Bullets Wireless Z oordoppen draadloos zijn, heb je gelijk het meest kwetsbare onderdeel van standaard oordopjes weggehaald. Let alsnog op dat je deze dopjes veilig opbergt. Maak daarnaast geregeld de dopjes zelf schoon. Oorsmeer en andere vuiligheden kunnen de werking van je oortjes verminderen. Daarnaast is het ook een stuk hygi├źnischer om de boel van tijd tot tijd schoon te maken.

Voor- en nadelen

Als je een OnePlus toestel bezit, zijn de OnePlus Bullets Wireless Z oortjes de perfecte compagnon hiervoor. De geluidskwaliteit van de koptelefoon is van een hoog niveau en de dopjes zijn zeer comfortabel om te dragen. De accu gaat maar liefst 20 uur mee, wat een stuk langer is dan gemiddeld voor een type uit deze prijsklasse. Snel laden is een optie. Ook zijn deze dopjes bestand tegen water, waardoor je tijdens het sporten naar je favoriete muziek kunt luisteren. We zijn heel enthousiast over deze moderne oordopjes, maar helaas is er ook een klein minpuntje. De OnePlus oordopjes beschikken niet over een eigen app aan de hand waarvan je jouw dopjes kunt instellen. Vele moderne oordopjes beschikken hier inmiddels wel over.

Conclusie

Het hierboven genoemde nadeel is maar een klein minpuntje, want verder raden wij de OnePlus Bullets Wireless Z oordopjes absoluut aan. Vooral als je zelf over een smartphone van OnePlus beschikt, zijn dit de ideale oordopjes hiervoor. De vele voordelen zijn hiervoor het bewijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *