Marshall Monitor II hoofdtelefoon

Wanneer je kiest voor een van de beste draadloze hoofdtelefoons, wil je natuurlijk optimaal genieten van een lange batterijduur. Toch verschilt dit per model en kom je soms wat bedrogen uit op het gebied van accuduur. Gelukkig kun je met de Marshall Monitor II genieten van maar liefst 30 uur aan batterij en hoef je niet vaak op te laden. Ook voor veelgebruikers is het dus een slimme aankoop. Maar wat heeft dit model van de Marshall nog meer te bieden? Hier vind je alle belangrijke informatie over deze koptelefoon. Zo wordt het maken van een keuze voor jou nog makkelijker.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Marshall Monitor IIMarshall Monitor II ANC

We kijken naar een zeer goede bluetooth hoofdtelefoon waarmee je draadloos muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Verder kun je uit verschillende handige functies kiezen die je er als extra bij krijgt. Je hebt onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor noise cancelling. Deze functie zorgt ervoor dat storende omgevingsgeluiden en ruis gedempt worden. Verder kun je gebruik maken van de equalizer in de Marshall Bluetooth app om je geluidsweergave te personaliseren.

In de doos

  • Marshall Monitor II
  • Usb c oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de Marshall Monitor II

Omdat je te maken hebt met een draadloze hoofdtelefoon, is het belangrijk om te weten hoe je deze in gebruik kunt nemen. Dit werkt vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een bluetooth verbinding maken tussen je koptelefoon en je smartphone of tablet. Daarna is je nieuwe koptelefoon voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, metaal, textiel
  • Gewicht: 733 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Bij Marshall zijn ze goed thuis in het gebruiksgemak en dat is ook te merken aan de bediening van deze Marshall koptelefoon. Zo kun je jouw muziek onder andere bedienen via de afstandsbediening op de oorschelp. Hier zit tevens de volumeregelaar. Daarnaast krijg je ook een audiokabel meegeleverd waar ook een afstandsbediening en volumeregelaar op zit. Zo is het bedienen van je muziek altijd eenvoudig. Het toestel heeft een lange batterijduur van maar liefst 30 uur en dat betekent dat je jouw koptelefoon niet vaak hoeft op te laden. Toch is het belangrijk om dit altijd in de gaten te houden. Neem ook altijd de audiokabel mee zodat je hiermee verder kunt luisteren mocht de batterij toch leeg gaan. Verder is het slim om de Marshall Monitor II na gebruik veilig op te bergen.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Marshall Monitor II is dat je gebruik kunt maken van actieve noise cancelling, maar dat je ook zelf de sterkte ervan kunt bepalen. Zo kun je kiezen uit 10 levels: level 10 zorgt voor de meeste demping en level 1 voor de minste demping. Een ander voordeel is dat je via de Marshall Bluetooth app de equalizer kunt gebruiken. Hiermee personaliseer je de geluidsweergave en klinkt het precies zoals jij dat wilt. Een mogelijk nadeel van de Marshall Monitor II is dat de hoofdtelefoon niet waterbestendig is. Hierdoor heb je wat sneller kans op waterschade dan modellen die wel waterbestendig zijn.

Conclusie

De Marshall Monitor II is een hoofdtelefoon die aan vrijwel alle belangrijke eisen voldoet. Het geluid is goed en is daarnaast ook aan te passen aan je persoonlijke wensen. Ook de noise cancelling is op het gewenste level te zetten. Er zijn bijna geen redenen om niet voor de Marshall Monitor II te kiezen. Een van de beste koptelefoons met noise cancelling!