Marshall Mode EQ oordopjes

Marshall is één van de bekendste merken op het gebied van (gitaar) versterkers. Op sonisch vlak zijn er weinig producenten die het beter doen. Wat weinig mensen weten, is dat Marshall ook oordopjes produceert. Ook deze oortjes hebben de reputatie om op audiovisueel vlak te excelleren. Hoe zit dat bij de Marshall Mode EQ en moet je deze oortjes kopen? Hier onder lees je meer over dit model.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Marshall Mode EQ

Als je wel eens gebruik hebt gemaakt van een versterker van Marshall, weet je dat er vele manieren zijn waarop je jouw sound kunt aanpassen. Bij de Marshall Mode EQ oortjes werkt het ongeveer volgens hetzelfde principe. Je gebruikt de equalizer knop om het geluid te creëren dat jouw oren het fijnst vinden. Zo heb je grote invloed op de bas, maar je kunt er ook voor kiezen om de focus op de hogere tonen te plaatsen.

In de doos

  • Marshall Mode EQ
  • Handleiding
  • Oordopjes in extra maten

Installatie van de Marshall Mode EQ

Een andere reden waardoor deze oordoppen van Marshall gelijk opvallen is het luxe design. Als kleur is voornamelijk gebruik gemaakt van zwart met hier en daar wat gouden accenten. Als je vaker gebruik hebt gemaakt van Marshall producten weet je dat dit het herkenbare kleurenpatroon is dat deze producent hanteert. Het aanpassen van de equalizer is dé manier om de klank te installeren. Verder beschikken deze oortjes over een draad, dus het is een kwestie van inpluggen.

Technische specificatiesMarshall Mode EQ

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 17 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

De Marshall oordopjes beschikken over een ingebouwde afstandsbediening. Deze kun je gebruiken om liedjes te selecteren of om ze te pauzeren en weer door te laten gaan. De volume kun je niet aanpassen middels deze afstandsbediening. Dankzij de ingebouwde microfoon heb je tevens de optie om handsfree te bellen. Doordat de Marshall Mode EQ een kabel heeft en niet draadloos is, heb je geen omkijken naar het opladen van je oortjes. Wel zijn deze oortjes gericht op Apple producten. Wil je deze oordoppen gebruiken voor Android apparaten, dan dien je een 3.5 mm Jack adapter aan te schaffen. Maak daarnaast om de zoveel tijd de oortjes schoon.

Voor- en nadelen

Marshall heeft een goede reputatie op sonisch vlak. De Marshall Mode EQ bewijst wederom waarom dit het geval is. De equalizer knop geeft jou de touwtjes in handen op sonisch vlak. De geluidskwaliteit is geweldig en het draagcomfort is prima. Zowel een microfoon als een afstandsbediening zitten ingebouwd. Door de aanwezigheid van een kabel kan het zijn dat de oortjes wel eens in de knoop raken. Daarnaast is het jammer dat je niet het volume van de muziek kunt aanpassen middels de afstandsbediening. Tevens is het een nadeel dat je als Android gebruiker een extra 3.5 mm Jack adapter moet kopen.

Conclusie

Marshall maakt zijn reputatie op sonisch vlak meer dan waar. Qua geluidskwaliteit zijn de Marshall Mode EQ oordoppen helemaal top en dankzij de equalizer kun jij bovendien de sound geheel afstemmen op jouw preferenties. Dit is een solide aankoop en een prima keuze als je op zoek bent naar de beste oortjes die qua prijs tot het middensegment behoren.