Marshall Minor II Bluetooth oordopjes

Als je wel eens gitaar hebt gespeeld op een versterker van Marshall, weet je dat dit merk het op sonisch vlak altijd goed doet. Door het gebruik van hun eigen zelf gemaakte onderdelen weten ze je iedere keer weer een unieke geluidservaring te bieden. Hun oordoppen assortiment is tot op heden redelijk onderbelicht gebleven. Jammer, want ook dit aanbod staat bekend om de hoge kwaliteit. Doet de Marshall Minor II Bluetooth de reputatie van dit merk eer aan?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Marshall Minor II BluetoothMarshall Minor II Bluetooth

Zoals de naam al aangeeft, zijn de Marshall Minor II Bluetooth oortjes draadloos en maken ze gebruik van een Bluetooth aptX verbinding om een connectie te leggen tussen je oortjes en je smartphone. Hierdoor is de geluidskwaliteit hoog, en zul je geen last hebben van muziek die moet bufferen. Ook als je bijvoorbeeld filmpjes kijkt, zal de synchronisatie tussen beeld en geluid altijd perfect zijn.

In de doos

 • Marshall Minor II Bluetooth
 • Handleiding
 • Oordopjes in verschillende maten
 • USB kabel 3.5 mm jack

Installatie van de Marshall Minor II Bluetooth

Om deze draadloze oortjes op te kunnen laden, wordt een 3.5 mm jack meegeleverd. Wanneer de accu volledig is opgeladen, kan deze 12 uur aan één stuk mee. Daarnaast gebruik je, zoals hierboven al werd beschreven, Bluetooth om verbinding te maken met je geluidsdrager naar keuze.

Technische specificaties

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: bruin
 • Gewicht: 22.5 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: nee
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

In de oortjes van Marshall zit een afstandsbediening ingebouwd. Deze kun je niet alleen gebruiken om je muziek aan te sturen, bijvoorbeeld een volgend nummer selecteren of het huidige nummer op pauze zetten. Je kunt deze ook gebruiken om telefoontjes aan te nemen. Deze beantwoord je middels de ingebouwde microfoon. Aan de hand van het Ear Fit systeem zorg je er te allen tijde voor dat je oortjes comfortabel zitten. De belangrijkste vorm van onderhoud die je kunt plegen is het op tijd opladen van je oortjes. Zo weet je zeker dat je oordoppen er nooit onderweg ineens mee ophouden. Een andere aanrader is het op tijd reinigen van de oortjes. Vooral voor de hygiëne is dit een aanrader.

Voor- en nadelen

Zoals je van de fabrikant gewend bent, is de geluidskwaliteit enorm hoog. Dankzij het Ear Fit systeem en de oordopjes in verschillende maten die worden meegeleverd is ook het draagcomfort uitstekend. De Bluetooth verbinding is altijd perfect. De accu gaat lang mee en de custom drivers van Marshall zorgen voor een ongeëvenaard geluid. Een microfoon en afstandsbediening zijn geïntegreerd.Doordat de Marshall Minor II Bluetooth niet watervast is, kun je deze oortjes niet gebruiken tijdens het sporten. De accu geheel opladen kan zo’n 2 uur in beslag nemen, wat sommige mensen te lang vinden duren.

Conclusie

Het merk maakt zijn naam op het gebied van audiovisuele kwaliteit weer helemaal waar met de Marshall Minor II Bluetooth. Geluidskwaliteit en draagcomfort worden uitstekend met elkaar gecombineerd. Het is wachten totdat Marshall een grote speler wordt op het gebied van oordopjes, maar dankzij producten van deze kwaliteit zal dat niet meer lang duren. Een van de beste bluetooth oordopjes.