Marshall Mid ANC hoofdtelefoon

Het gebruik van een hoofdtelefoon past steeds beter in het dagelijks leven. Onderweg naar werk of school, maar ook thuis luisteren we graag naar onze favoriete muziek. En als het gaat om de keuze uit hoofdtelefoons hebben we ook niets te klagen. De Marshall Mid ANC is een model waarbij je niet alleen verzekerd bent van een prima prijs-kwaliteitverhouding, maar je profiteert ook nog eens van handige extra’s. Wil je weten of deze hoofdtelefoon voor jou een goede keuze is? Hier lees je alle belangrijke informatie.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Marshall Mid ANC overzicht

Met de Marshall Mid ANC kies je voor een draadloze hoofdtelefoon met een strak en stijlvol uiterlijk. De kunststof hoofdband en oorkussens passen perfect bij het metalen tussenstuk die de twee met elkaar verbindt. Maar niet alleen het design gooit hoge ogen bij de consument. Ook als het gaat om geluidskwaliteit en draagcomfort van een koptelefoon heeft deze headset al lange tijd veel positieve reviews gekregen.

In de doosMarshall Mid ANC

  • Marshall Mid ANC
  • Micro usb oplaadkabel
  • 3,5 mm kabel met microfoon en afstandsbediening
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de Marshall Mid ANC

De Marshall Mid ANC in gebruik nemen? Dan hoef je daarvoor alleen een bluetooth verbinding te maken tussen de hoofdtelefoon en je smartphone of tablet. Is er sprake van een goede verbinding? Dan kun jij optimaal gebruik gaan maken van je nieuwe koptelefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Gewicht: 208 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Als het gaat om bediening valt de Marshall headset ook in de smaak. Dit komt onder andere door de afstandsbediening en volumeregelaar op de oorschelp waarmee je gemakkelijk en snel je muziek kunt bedienen, zonder dat je jouw smartphone uit je zak hoeft te halen. Verder heeft de Marshall Mid ANC hoofdtelefoon ook een ingebouwde microfoon waardoor het ook mogelijk is om handsfree te bellen. Maar wat voor onderhoud heeft het toestel dan nodig? Je hoeft er niet veel aan te doen, maar het is wel belangrijk dat je jouw hoofdtelefoon zo lang mogelijk kunt blijven gebruiken. Het is dan ook slim om deze na gebruik goed op te bergen. Let ook op de batterij: zodra deze leeg is kun je de audiokabel gebruiken om verder te luisteren.

Voor- en nadelen

Het is een groot voordeel dat je met deze Marshall headset draadloos muziek streamt in hoge kwaliteit. Dit komt door het bluetooth profiel aptX waarmee de geluidskwaliteit ook draadloos zeer goed is. Een tweede voordeel is dat je een audiokabel krijgt meegeleverd: deze kun je inzetten wanneer de batterij leeg is. Zo hoef je nooit zonder muziek te zitten. Hoewel deze headset is voorzien van noise cancelling, kun je het als nadeel beschouwen dat deze functie van minder goede kwaliteit is. De noise cancelling is van basisklasse, wat betekent dat de omgevingsgeluiden maar beperkt worden gedempt.

Conclusie

De Marshall Mid ANC voldoet aan veel belangrijke eisen die we vandaag de dag stellen aan koptelefoons: goede draadloze verbinding, prima batterijduur, extra audiokabel en meer. Hiermee is de headset zeker een goede keuze. Wanneer je veel waarde hecht aan de noise cancelling kun je ook nog naar andere modellen kijken.