Marshall Major 3 hoofdtelefoon

In je zoektocht naar de beste hoofdtelefoon heb je heel wat mogelijkheden. Of het nu gaat om geluidskwaliteit, draagcomfort of prijs: er is voor ieder wat wils. De Marshall Major 3 is een voorbeeld van een goede koptelefoon in de gemiddelde prijsklasse. Ook met een wat minder budget is het dankzij dit model mogelijk om een goede hoofdtelefoon aan te schaffen. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om meer te weten over deze koptelefoon. Alle belangrijke informatie lees je dan ook hier.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Marshall Major 3Marshall Major 3

De Marshall Major 3 is een uitstekende bedrade hoofdtelefoon waarmee je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. Na het aansluiten van de audiokabel aan een smartphone of tablet kun je het toestel dan ook direct gebruiken. Deze hoofdtelefoon heeft het strakke design die we van Marshall gewend zijn: en dit betekent dat je ook voor minder geld een stijlvolle hoofdtelefoon aan kunt schaffen.

In de doos

  • Marshall Major 3
  • 3,5 mm audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de Marshall Major 3

De Marshall koptelefoon installeren is niet nodig. Omdat het gaat om een bedrade hoofdtelefoon hoef je alleen nog maar de kabel aan te sluiten op de hoofdtelefoon en de smartphone, tablet of mp3-speler. Wanneer je dit hebt gedaan kun je direct gaan genieten van al je favoriete nummers.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 179 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en bruin

Bediening en onderhoud

De bediening van de Marshall hoofdtelefoon vrij eenvoudig. Zo heeft de kabel een bedieningsknop waarmee je onder andere van muzieknummer kunt wisselen. Als je het volume wilt aanpassen moet je dit wel via je apparaat doen. Dit kan niet met de hoofdtelefoon of de bedieningsknop in de kabel.

En hoe houd je deze koptelefoon zo lang mogelijk mooi? Het is in ieder geval aan te raden om de hoofdtelefoon na gebruik op te bergen in een hardcase of draagtas. Zo weet je zeker dat de Marshall Major 3 goed beschermd is. Verder is het belangrijk om de kabel niet te strak te trekken tijdens gebruik en losjes op te rollen na gebruik. Op deze manier voorkom je kabelbreuk en kun je dus langer met je kabel doen.

Voor- en nadelen

De Marshall Major 3 heeft als belangrijkste voordeel dat je de kabel los kunt koppelen. Dit zorgt er onder andere voor dat je makkelijk een nieuwe kunt kopen wanneer deze stuk gaat. Je hoeft dan niet meteen een hele nieuwe hoofdtelefoon te kopen. In de tweede plaats zit er een microfoon in de kabel waarmee je handsfree kunt bellen. Het opbergen van de koptelefoon gaat daarbij erg makkelijk: je klapt de oorschelpen eenvoudig naar binnen. Zo heb je een compact pakketje. Een nadeel van het toestel is dat je er geen draagtas of hardcase bij krijgt geleverd. Dit betekent dat je deze apart als koptelefoon accessoire moet aanschaffen wanneer je jouw hoofdtelefoon lang mooi wilt houden.

Conclusie

De Marshall Major 3 is een prima keuze wanneer je een basis hoofdtelefoon wilt aanschaffen. Voor extra functies hoef je deze koptelefoon niet te kopen: het gaat hierbij puur om de mogelijkheid om je muziek te kunnen luisteren. In dit geval is dit model van Marshall dan ook een aanrader. Zoek je een draadloze variant, kijk dan eens naar de Major 3 Bluetooth.