Marshall Major 3 Bluetooth hoofdtelefoon

Wil jij graag een goede koptelefoon kopen en vind je het vooral belangrijk dat het een draadloos model is? Een van de mogelijkheden die je hebt is de Marshall Major 3 Bluetooth. Deze hoofdtelefoon werkt, zoals de naam al doet vermoeden, op bluetooth en hierdoor is er geen sprake van een kabel die in de weg hangt. De hoofdtelefoon heeft daarnaast nog een aantal andere zaken die belangrijk zijn om te weten voordat je tot kopen overgaat. Deze informatie, de belangrijkste voor- en nadelen van deze hoofdtelefoon lees je hier.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Marshall Major 3 BluetoothMarshall Major 3 Bluetooth

Deze koptelefoon van Marshall ziet er net even wat anders uit dan andere hoofdtelefoons en dat maakt deze koptelefoon uniek. Het kunststof gecombineerd met het metaal zorgt voor een bijzonder design. Het prettig zittende toestel biedt de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen van je smartphone of tablet. Na een snelle koppeling is je draadloze hoofdtelefoon klaar voor gebruik en kun je hem overal mee naartoe nemen terwijl je naar je favoriete nummers luistert.

In de doos

  • Marshall Major 3 Bluetooth
  • Micro usb oplaadkabel
  • 3,5 mm audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de Marshall Major 3 Bluetooth

De Marshall Major 3 Bluetooth heeft eerst een verbinding via bluetooth nodig wil je de hoofdtelefoon kunnen gebruiken. Deze verbinding maak je eenvoudig via je smartphone of tablet. In de handleiding staat uitgebreid beschreven hoe je dit moet doen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 178 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en bruin

Bediening en onderhoud

Op het gebied van bediening kent de Marshall koptelefoon een aantal handigheden. Zo kun je onder andere de muziek bedienen via de knoppen op de oorschelpen van de koptelefoon. Je kunt de muziek pauzeren, maar ook schakelen tussen nummers. Verder zit er een volumeregelaar op de oorschelp waarmee je jouw muziek harder en zachter kunt zetten zonder je smartphone uit je zak te hoeven halen.

Daarbij heeft het toestel heeft niet veel onderhoud nodig. Het is vooral belangrijk dat je voorzichtig met de hoofdtelefoon omgaat en dat je deze na gebruik veilig opbergt in een draagtas of opberghoes. Verder werkt de batterij 30 uur achter elkaar; maar is het altijd slim om deze genoeg op te laden. Je kunt ook de audiokabel meenemen zodat je hier verder mee kunt luisteren.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van de Marshall Major 3 Bluetooth is natuurlijk dat je hiermee draadloos muziek kunt streamen, zonder dat er een kabel in de weg zit. Een ander voordeel is de lange batterijduur van maar liefst 30 uur. Hierdoor hoef je de koptelefoon niet vaak op te laden. Verder is het bedienen van deze hoofdtelefoon erg eenvoudig dankzij de knoppen op de oorschelp.

Zitten er ook nadelen aan deze bluetooth hoofdtelefoon? Een mogelijk nadeel is dat deze hoofdtelefoon niet wordt geleverd met een draagtas, in tegenstelling tot veel andere modellen. Je zult deze opberghoes dus zelf apart als accessoire moeten aanschaffen wanneer je jouw hoofdtelefoon altijd veilig wilt opbergen na gebruik.

Conclusie

Qua prijs is de Marshall Major 3 Bluetooth een stuk hoger dan de bedrade Marshall Major 3. Daar krijg je wel veel kwaliteit voor terug, namelijk een batterijduur van 30 uur. Deze koptelefoon is dan ook een goede keuze voor een draadloze hoofdtelefoon wanneer je een gemiddeld budget tot je beschikking hebt. Een van de best verkochte bluetooth hoofdtelefoons van dit moment.