JVC HA-XC70BT-R oordopjes

Eén van de meest geavanceerde modellen binnen het aanbod van JVC is de JVC HA-XC70BT-R. Alhoewel er tussen varianten onderling natuurlijk een hoop verschillen kunnen zijn, geldt vaak wel dat de prijs een goede indicator is van de kwaliteit qua geluid. Ook geldt vaak dat een hoger prijskaartje gepaard gaat met een hoger draagcomfort. Waar je naar op zoek bent is de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hoe zit dit bij deze oortjes?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JVC HA-XC70BT-RJVC HA-XC70BT-R

De JVC HA-XC70BT-RR oordoppen zijn compleet draadloos, zodat je nooit meer te maken hebt met snoeren die in de knoop raken. De werktijd is gemiddeld zo’n 3 uur, waarbij je de oplaadcase kunt gebruiken om nog 3 keer de accu geheel vol te laden. Onderweg kun je dus in principe 12 uur muziek luisteren. Daarnaast zorgt het ergonomische design voor een hoog draagcomfort. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleur zwarte, wat een luxe uitstraling geeft.

In de doos

  • JVC HA-XC70BT-R
  • Handleiding
  • Oordopjes in verschillende maten

Installatie van de JVC HA-XC70BT-R

Voordat je kunt beginnen met het luisteren van je muziek, dien je deze oordopjes op te laden. Hierna kun je aan de slag. Voordat je muziek gaat luisteren, is het aan te raden om te testen welke oordopjes het beste bij jouw oren passen. Er worden oordoppen in 3 verschillende maten aangeleverd. Vind degene die bij jou past en ervaar het beste draagcomfort.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 5.6 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Bluetooth kun je gebruiken om een verbinding te leggen tussen de oortjes en je geluidsdrager naar keuze. Het bereik van de Bluetooth verbinding is 10 meter. Om de boel aan te sturen kun je gebruik maken van de geïntegreerde afstandsbediening. Hiermee selecteer je de muziek, zet je deze op pauze en kun je het volume van de muziek aanpassen. Handsfree bellen doe je met de geïntegreerde microfoon in de oorschelp. Om gebruik te kunnen blijven maken van deze oordopjes van JVC dien je ze altijd voldoende opgeladen te hebben voordat je muziek gaat luisteren. Tevens is het aan te raden om de oortjes van tijd tot tijd goed schoon te maken. Dit is niet alleen hygiënisch, maar je zorgt er zo tevens voor dat de oortjes langer meegaan.

Voor- en nadelen

Ten eerste is de geluidskwaliteit van de JVC HA-XC70BT-R uitstekend. Dit komt onder meer door het design, waarbij gebruik gemaakt wordt van een Extreme Deep Bass Port. Daarnaast kun je de bas boosten middels de daarvoor bestemde functie. Deze lage geluiden komen dan ook uitstekend tot hun recht. Ook kun je een app gebruiken om je voorkeuren in te stellen. Daarnaast is het draagcomfort hoog. Verder kleven er weinig nadelen aan deze oordoppen. Het grootste nadeel is de relatief korte levensduur van de accu. 3 uur is oké, en dankzij de oplaadcase kun je onderweg vaker opladen. Maar er zijn oordopjes met een langere levensduur van de accu.

Conclusie

Al met al is de JVC HA-XC70BT-R één van de beste bluetooth oordopjes uit het middensegment. Het toestel is niet al te duur maar hier krijg je wel een uitstekende geluidskwaliteit voor terug. Vooral de bas komt uitmuntend tot zijn recht. Ook het draagcomfort is hoog. Dit alles maken deze JVC oordopjes tot aanraders. De oortjes zijn een fantastische keuze.