JVC HA-S30BT hoofdtelefoon

Ook als je niet teveel te besteden hebt voor een hoofdtelefoon is het mogelijk om goed te slagen. De JVC HA-S30BT is een betaalbare koptelefoon van JVC, een bekend merk op het gebied van hoofdtelefoons. Dit merk bewijst dat het ook mogelijk is om met een minder budget een prima hoofdtelefoon aan te schaffen. Welke functies heeft dit model tot zijn beschikking en is dit de juiste keuze voor jou? Hier lees je de belangrijkste informatie over deze koptelefoon en kun jij zelf een goede beslissing nemen.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JVC HA-S30BT

De JVC HA-S30BT is een voordelige draadloze koptelefoon die je goed kunt gebruiken wanneer je veel onderweg bent. Je streamt jouw muziek via bluetooth en dat betekent dat er geen kabel in de weg hangt: je hebt alle bewegingsvrijheid. Verder heeft het model een handige afstandsbediening op de oorschelp waarmee je onder andere inkomende oproepen kunt aannemen. Handsfree bellen is dus ook goed mogelijk met deze hoofdtelefoon van JVC.

In de doos

  • JVC HA-S30BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de JVC HA-S30BT

Je streamt jouw muziek met het apparaat draadloos vanaf je smartphone of tablet. Dit betekent dat je eerst een goede verbinding moet maken tussen je hoofdtelefoon en het apparaat waarop je de muziek wilt gaan streamen. Deze verbinding maak je via bluetooth: te vinden bij de instellingen van je telefoon of bluetooth.

Technische specificatiesJVC HA-S30BT

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 143 gram
  • Kleur: groen

Bediening en onderhoud

De JVC HA-S30BT koptelefoon is gemakkelijk te bedienen. Je muziek regel je onder andere via de 1-knops afstandsbediening op de oorschelp. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je muziek te pauzeren. Het veranderen van het volume moet wel via je smartphone of tablet; hiervoor zit geen knop of regelaar op je hoofdtelefoon. Met de afstandsbediening is het wel mogelijk om inkomende oproepen aan te nemen. Gelukkig heeft deze hoofdtelefoon van JVC niet veel onderhoud nodig. De batterij gaat 17 uur mee en dat betekent dat je deze regelmatig moet opladen. Zo voorkom je dat je zonder batterij komt te zitten. Verder kun je het toestel na gebruik het beste veilig opbergen: dit kan extra eenvoudig met de draaibare oorschelpen.

Voor- en nadelen

De JVC HA-S30BT heeft als belangrijkste voordeel dat je met deze hoofdtelefoon draadloos muziek kunt streamen. Deze hoofdtelefoon in de lage prijsklasse en daardoor is het een extra voordeel dat je kunt profiteren van extra bewegingsvrijheid, ondanks de prijs. Een ander voordeel is de Bass Boost waarmee de lage tonen van je nummer extra krachtig klinken. Als nadeel van de JVC koptelefoon kun je noemen dat de koptelefoon niet helemaal compact op te vouwen is. Hierdoor neemt de koptelefoon alsnog veel ruimte in beslag en is er dus ook sneller sprake van beschadiging. Verder is het nadelig dat er geen volumeregelaar op de oorschelp zit.

Conclusie

Voor een basis hoofdtelefoon is de JVC HA-S30BT een prima keuze en een van de beste draadloze hoofdtelefoons in de lagere prijsklasse. De geluidskwaliteit is relatief goed en daarnaast profiteer je ook van de extra bewegingsvrijheid bij dit draadloze model. Hoewel de meer geavanceerde functies ontbreken is dat dan ook geen groot gemis bij dit model.