JVC HA-S180 hoofdtelefoon

Wat is een goede koptelefoon wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar model? Het aanbod van hoofdtelefoons wordt steeds groter en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wat voor jou de beste keuze is, is vooral afhankelijk van wat je nodig hebt en wat je budget is. Voor een minder groot budget kun je onder andere kiezen voor de JVC HA-S180. Deze hoofdtelefoon hoort tot de goedkopere modellen van JVC, een groot merk op het gebied van audio. Hier lees je alle informatie over dit type en kun je met deze informatie kijken of deze hoofdtelefoon voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JVC HA-S180

Of deze koptelefoon van JVC een aantrekkelijke keuze voor jou is, is vooral afhankelijk van wat jouw wensen zijn. Wellicht vind je vooral geluidskwaliteit heel belangrijk of speelt ook het comfort een grote rol. Dit betreft een voordelige on ear hoofdtelefoon waarmee je zowel onderweg als thuis naar je favoriete muziek kunt luisteren. Vooral als je veel dance muziek luistert heb je veel aan dit model, omdat de Depp Bass ervoor zorgt dat bastonen extra krachtig klinken. Verder kun je de headset op twee manieren opvouwen en altijd makkelijk meenemen.

In de doos

  • JVC HA-S180
  • Handleiding

Installatie van de JVC HA-S180

De JVC HA-S180 is een model met een kabel die je moet aansluiten op een smartphone of tablet om te kunnen gebruiken. Zodra je de kabel het aangesloten op een apparaat naar keuze kun je het apparaat gaan gebruiken voor het luisteren naar je favoriete nummers.

Technische specificatiesJVC HA-S180

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 108 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De mogelijkheden om deze JVC koptelefoon te bedienen zijn enigszins beperkt. Zo zit er geen afstandsbediening in de kabel en moet je de muziek regelen via de smartphone of tablet waaraan de hoofdtelefoon aangesloten zit. Op het gebied van onderhoud is er bij de JVC HA-S180 weinig om op te letten. Een aandachtspunt is wel de kabel, die je het beste niet al te strak kunt spannen tijdens gebruik. Zo kun je kabelbreuk voorkomen. Je kunt de koptelefoon op twee manieren vouwen; hierdoor is het makkelijk om de hoofdtelefoon mee te nemen als een compact pakket die veilig opgeborgen zit.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van de JVC HA-S180? In de eerste plaats kun je profiteren van goed geluid, dankzij de Deep Bass. De bastonen zijn extra krachtig en dit maakt de headset onder andere zeer geschikt voor dance muziek, maar ook voor hiphop. Verder beschikt het toestel over een 1,2 snoer met vergulde stekker: hierdoor worden storingen voorkomen. Een nadeel van het model s dat er geen afstandsbediening op de kabel zit; dit doet afbreuk aan het gebruiksgemak van deze hoofdtelefoon. Ook kun je het als een nadeel beschouwen dat er geen hardcase of opbergetui als hoofdtelefoon accessoire bijgeleverd wordt.

Conclusie

Voor een relatief laag bedrag krijg je met de JVC HA-S180 een prima basis hoofdtelefoon. Wanneer je zoekt naar zeer goede kwaliteit is dit model wellicht niet de beste keuze, maar verder voldoet deze betaalbare bedrade koptelefoon aan belangrijke eisen, zoals goede geluidskwaliteit en een sterke stekker om storingen te voorkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *