JVC HA-RX330-E hoofdtelefoon

Hecht je niet veel waarde aan de functies op een hoofdtelefoon en wil je vooral een manier om thuis en onderweg ongestoord naar je muziek te kunnen luisteren? Dan is de JVC HA-RX330-E wellicht iets voor jou. Dit model behoort tot de goedkoopste modellen in het assortiment van de fabrikant, maar dat hoeft niet altijd te betekenen dat je veel kwaliteit inlevert. Om te kunnen ontdekken of deze koptelefoon van JVC een goede keuze voor jou is, kun je hier alle informatie, voor- en nadelen lezen.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JVC HA-RX330-EJVC HA-RX330-E

De JVC HA-RX330-E is een bedraad model van JVC met een over ear ontwerp. Het over ear ontwerp wordt over het algemeen door consumenten als zeer prettig ervaren. Dit ontwerp zit ruim om de oren en zorgt er voor dat je ook lange tijd een hoofdtelefoon kunt dragen zonder last te krijgen van je oren. Het toestel bestaat uit de koptelefoon zelf, maar heeft ook een 2,5 meter snoer waarmee je alsnog veel bewegingsvrijheid hebt. Zo kun je op je gemak overal in de kamer luisteren naar je favoriete muziek of radioprogramma.

In de doos

  • JVC HA-RX330-E
  • Handleiding

Installatie van de JVC HA-RX330-E

Omdat je met de JVC HA-RX330-E te maken hebt met een van de beste bedrade hoofdtelefoons, is er geen sprake van een bluetooth verbinding. Het enige wat je hoeft te doen is het aansluiten van het snoer op een apparaat naar keuze, een smartphone of tablet. Zodra de aansluiting compleet is kun je de hoofdtelefoon gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 202 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud van de JVC HA-RX330-E

Wil je een koptelefoon kopen welke makkelijk te bedienen is? Dan is het goed om te weten dat de JVC HA-RX330-E enigszins beperkt is in de bediening. Zo zitten er geen knoppen op de oorschelp waarmee je onder andere het volume kunt aanpassen. Zowel het volume aanpassen als het schakelen tussen nummers doe je op het apparaat waar de koptelefoon op aan aangesloten zit. Daarnaast heeft het toestel niet veel onderhoud nodig. Het is belangrijk om te letten op het snoer: deze is lang en biedt meer bewegingsvrijheid, maar is daardoor soms ook meer kwetsbaar. Zorg er daarom voor dat deze niet strak gespannen staat tijdens gebruik of in de knoop komt bij het oprollen. Zo voorkom je kabelbreuk.

Voor- en nadelen van de JVC HA-RX330-E

De JVC HA-RX330-E koptelefoon komt met een tweetal voordelen. Zo heeft de koptelefoon een frequentiebereik van 12 tot 22.000 Hertz. Hierdoor geeft het apparaat ook lage frequenties weer en is de hoofdtelefoon daardoor voornamelijk geschikt voor muziekstijlen met lage content, zoals elektronische muziek en hiphop. Een tweede voordeel is het lange snoer van 2,5 meter. Hiermee kun je wat meer bewegingsvrijheid creëren en vrij rond bewegen. Er zit ook een nadeel aan de. Het toestel heeft geen afstandsbediening in de kabel waarmee je de muziek kunt bedienen. Hierdoor is het gebruiksgemak wel een stukje minder.

Conclusie

Wat mag je van de JVC HA-RX330-E verwachten voor de lage prijs? Je bent met deze voordelige hoofdtelefoon in ieder geval verzekerd van een manier om muziek te luisteren. En wanneer dit precies is wat jij wilt, zit je met dit model goed. Verwacht je meer luxe en mogelijkheden? Dan is het model van de fabrikant misschien een minder geschikte hoofdtelefoon.