JVC HA-KD9BT hoofdtelefoon

Maakt jouw kind veel gebruik van een tablet om daar video’s op te bekijken en wil je zelf in alle rust in dezelfde ruimte kunnen verblijven? Dan kun je er voor kiezen om een hoofdtelefoon voor kinderen aan te schaffen. De JVC HA-KD9BT is een speciale hoofdtelefoon die ontworpen is voor kinderen. Om te kunnen bepalen of deze hoofdtelefoon ook voor jou de beste keuze is, kun je hier meer informatie vinden, maar ook de voor- en nadelen.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JVC HA-KD9BTJVC HA-KD9BT

De JVC HA-KD9BT is een draadloze hoofdtelefoon van JVC waarmee kinderen altijd en overal muziek en geluid kunnen streamen van een tablet of smartphone. Zodra de koptelefoon via bluetooth is verbonden aan een smartphone of tablet kun je muziek afspelen van afspeellijsten en van alle streamingdiensten. Er zit een begrensd volume aan waardoor de kans op gehoorschade minimaal is. Zo kun je er gerust van zijn dat je kind niet (per ongeluk) het volume toch te hard zet.

In de doos

  • JVC HA-KD9BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de JVC HA-KD9BT

De JVC HA-KD9BT is draadloos en dat betekent dat er een verbinding via bluetooth nodig is. Dit doe je via de instellingen van je smartphone of tablet. Zodra er sprake is van een verbinding kun je de koptelefoon voor kinderen optimaal gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 120 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in rood/blauw en roze/blauw

Bediening en onderhoud

Deze koptelefoon van JVC heeft een eenvoudige bediening die ook je kind snel onder de knie heeft. Zo zit er onder andere een volumeregelaar op de oorschelp waarmee je het geluid harder en zachter kunt zetten. Daarnaast heeft deze draadloze koptelefoon  ook weinig onderhoud nodig. Het is wel belangrijk om de hoofdtelefoon na gebruik aan de lader te leggen, zodat je altijd verzekerd bent van voldoende batterij. Verder is het belangrijk om deze kinder hoofdtelefoon goed op te bergen na gebruik. Je kunt zelf een hardcase of draagtas aanschaffen waar je de hoofdtelefoon in opruimt. Zo ben je verzekerd van een langere levensduur.

Voor- en nadelen

De JVC HA-KD9BT koptelefoon voor kinderen brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het onder andere een groot voordeel van een draadloze koptelefoon is dat je draadloos muziek kunt streamen met deze hoofdtelefoon. Daarnaast is het handig dat er een begrensd volume opzit; zo hoef je niet bang te zijn voor gehoorschade. Verder zitten er stickers bij je bestelling waarmee de koptelefoon gepersonaliseerd kan worden.

Zitten er dan ook nadelen aan dit model van de fabrikant? Deze hoofdtelefoon beschikt niet over knoppen waarmee de muziek bediend kan worden. Dit moet je dus zelf via de smartphone of tablet doen waarop je de muziek luistert.

Conclusie

De JVC HA-KD9BT is een uitstekende keuze wanneer je een hoofdtelefoon voor je kind wilt aanschaffen die niet al te duur is maar wel over goed geluid beschikt. Ook de volumebegrenzing is een reden om voor deze goede bluetooth koptelefoon te kiezen.