JVC HA-FY6-BE oordopjes

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe oordopjes voor een goedkope prijs, zijn er weinig alternatieven met een lagere prijs dan de JVC HA-FY6-BE. Deze producent beschikt over een ruim assortiment bestaande uit diverse modellen, van basismodellen tot aan varianten die qua prijs tot het middensegment behoren. De goedkoopste variant uit dit aanbod zijn deze JVC oordopjes. Hoe zit het met de prijs/kwaliteit verhouding bij deze oordoppen?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JVC HA-FY6-BE

Je weet wat je koopt wanneer je goedkope oordopjes zoals de JVC HA-FY6-BE in huis haalt. De geluidskwaliteit zal nu eenmaal niet zo goed zijn als bij een duurdere variant. Daarnaast zullen de mogelijkheden beperkter zijn. Dit model oortjes is dan ook vooral een aanrader als je niet al te veel geld wilt spenderen aan oordoppen. Je kunt er muziek mee luisteren, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

In de doos

  • JVC HA-FY6-BE
  • Handleiding
  • Oordopjes in verschillende maten

Installatie van de JVC HA-FY6-BE

Aan het installeren van deze oordoppen zul je niet veel tijd kwijt zijn. In de doos worden oordopjes in meerdere maten (S, M en L) meegeleverd. Probeer uit welke het beste past en gebruik deze oortjes vervolgens voor het hoogste draagcomfort. Daarna is het een kwestie van de draad inpluggen in de ingang van je geluidsdrager of telefoon en je kunt muziek gaan luisteren.

Technische specificatiesJVC HA-FY6-BE

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 3.8 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: nee
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

In het draad van de JVC oordopjes zit geen afstandsbediening geïntegreerd. Je kunt dus niet deze oordopjes gebruiken om je geluidsdrager of mobiele telefoon aan te sturen. Het zijn puur en alleen oortjes om muziek mee te luisteren. Deze oordopjes zijn voorzien van een snoer, zodat je nooit deze oortjes hoeft op te laden voordat je gebruik van ze maakt. Qua onderhoud hoef je weinig tot niets te doen. Het enige wat we aanraden is om de oortjes van tijd tot tijd schoon te maken. Dit is vooral vanwege hygiënische redenen.

Voor- en nadelen

Het grootste pluspunt van de JVC HA-FY6-BE is de lage prijs. Er zijn weinig modellen die goedkoper zijn dan deze. Bovendien worden er oordopjes in verschillende maten meegeleverd, zodat je altijd kunt uitproberen welke maat je het fijnst vindt. Een betere pasvorm vergroot het draagcomfort. In het geval van dit model is goedkoop duurkoop. De geluidskwaliteit is niet geweldig en ook het draagcomfort is niet bijster hoog. Daarnaast zijn de mogelijkheden beperkt. Zo zijn er geen microfoon en afstandsbediening in het snoer van de oortjes geïntegreerd.

Conclusie

Het grootste voordeel van deze goedkope oortjes blijft het feit dat de prijs zo laag is. Als je op zoek bent naar goedkope oordopjes en je er oké mee bent dat de kwaliteit van zowel het geluid als het comfort laag is, is dit een prima aankoop. Maar binnen het goedkope segment zijn er betere varianten verkrijgbaar.