JBL Under Armour Sport Wireless Train hoofdtelefoon

De JBL Under Armour Sport Wireless Train is het resultaat van een samenwerking tussen JBL en Under Armour, twee grote merken. De JBL Under Armour Sport Wireless Train is een hoofdtelefoon van goede kwaliteit met een stijlvol design. Hier lees je alle informatie over dit exemplaar, maar ook de voor- en nadelen. Zo kun jij een goede afweging maken en bepaal je op basis daarvan of dit model draadloze koptelefoon voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Under Armour Sport Wireless Train

De JBL Under Armour Sport Wireless Train is een van de beste draadloze headsets waarmee je altijd en overal je muziek kunt streamen. Het toetsel laat zien waarom een samenwerking tussen een geluidsexpert en een sportexpert een goed idee is. Deze koptelefoon is waterbestendig en kan daardoor zeer goed gebruikt worden in de sportschool, maar ook tijdens andere sportieve bezigheden. Dit model van de fabrikant biedt daarnaast ook goede geluidskwaliteit en een lange batterijduur.

In de doos

  • JBL Under Armour Sport Wireless Train
  • Micro usb oplaadkabel
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de JBL Under Armour Sport Wireless Train

Om deze draadloze headset te kunnen gebruiken is het eerst nodig om de hoofdtelefoon te koppelen aan een smartphone of tablet. Dit kan via bluetooth, te vinden bij de instellingen op je smartphone of tablet. Zodra je dit hebt gedaan is de hoofdtelefoon direct klaar voor gebruik.

Technische specificatiesJBL Under Armour Sport Wireless Train

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 240 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De JBL koptelefoon is eenvoudig te gebruiken. Na de koppeling met bluetooth spreekt het gebruik eigenlijk voor zich. Via de afstandsbediening op de oorschelp kun je onder andere tussen nummers schakelen. Op de oorschelp zit ook een volumeregelaar om je muziek harder of zachter te zetten zonder dat je jouw smartphone uit je zak hoeft te halen. Met de ingebouwde microfoon is ook handsfree bellen goed mogelijk. Ten eerste is het belangrijk om de JBL Under Armour Sport Wireless Train goed op te bergen na gebruik. Hierdoor zorg je ervoor dat de hoofdtelefoon langer mooi blijft en dat je er ook langer mee kunt doen. Ten tweede is het belangrijk om ook op de batterij te letten. Zorg ervoor dat je de batterij goed oplaadt zodat je niet zonder muziek komt te zitten.

Voor- en nadelen

Deze koptelefoon heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is het een groot voordeel dat de hoofdtelefoon waterbestendig is. Hierdoor is het een ideaal model om aan te schaffen wanneer je veel sport. Je hoeft dan niet bang te zijn voor beschadiging door zweet. Verder heb je ook nog eens alle bewegingsvrijheid omdat het een draadloos model is. Een mogelijk nadeel van deze sport koptelefoon is dat je het geluid niet kunt personaliseren op de app, in tegenstelling tot veel andere modellen van de fabrikant.

Conclusie

Met de JBL Under Armour Sport Wireless Train kun je muziek luisteren en sporten tegelijk. Voor sporters is deze hoofdtelefoon dan ook zeker een aanrader. Wanneer je simpelweg een goede hoofdtelefoon wilt voor je dagelijks gebruik, zijn er ook heel wat andere geschikte modellen van de fabrikant verkrijgbaar.