JBL Under Armour Sport Wireless React

Bij het kopen van nieuwe oordopjes wordt steeds meer gekeken naar de draagwijze, maar ook het draagcomfort. Geluidskwaliteit speelt altijd al een grote rol, maar ook de pasvorm en het algehele comfort van de oordopjes nemen een steeds groter onderdeel in van de zoektocht naar nieuwe oordoppen. Een van de mogelijkheden op het gebied van comfortabele oordopjes zijn de JBL Under Armour Sport Wireless React. Hier kun je dan ook alles lezen over de voor- en nadelen van deze sportieve oortjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Under Armour Sport Wireless React

De JBL Under Armour Sport Wireless React zijn het resultaat van een samenwerking tussen JBL en Under Armour. Hiermee heeft de geluidskwaliteit van JBL de krachten gebundeld met de sportiviteit van het merk Under Armour. Het resultaat van deze combinatie is een set mooie oordopjes van goede kwaliteit, gemaakt voor de sporters, maar ook voor de liefhebbers van goede oordopjes en mooi geluid. Deze oordopjes met bluetooth zijn draadloos en kennen een aantal mooie functies, zoals Ambient Aware, waarmee je je omgevingsgeluid goed kunt blijven horen.

In de doos

 • JBL Under Armour Sport Wireless React
 • Micro usb oplaadkabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de JBL Under Armour Sport Wireless React

Je kunt deze in ear oordopjes vrijwel direct gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is een verbinding via bluetooth maken met je smartphone. Daarna zijn de oordopjes klaar voor gebruik.

Technische specificatiesJBL Under Armour Sport Wireless React

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 9 uur
 • Gewicht: 16,5 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om gebruik te maken van deze draadloze oortjes van JBL. Deze oordoppen hebben onder andere een afstandsbediening in de kabel waarmee je het volume van je muziek kunt aanpassen. Verder is het ook mogelijk om handsfree te bellen met deze oortjes in, waardoor je telefoon dus in je zak kan blijven. Gelukkig hebben de oordoppen weinig onderhoud nodig. Het enige wat je moet doen is de dopjes opladen zodra ze leeg zijn. Daarnaast kun je ze veilig opbergen in de daarvoor bestemde opbergetui die standaard wordt meegeleverd.

Voor- en nadelen

De JBL Under Armour Sport Wireless React oordopjes hebben een aantal voordelen. Zo is het zeer gunstig dat de oordopjes waterbestendig zijn en kun je ze daardoor heel goed gebruiken tijdens het sporten of hardlopen. Verder zijn de oordopjes voorzien van twee belangrijke functies: Ambiant Aware en TalkThru. TalkThru biedt de mogelijkheid om naar muziek te luisteren terwijl je ook kunt praten met anderen. Met Ambiant Aware hoor je de omgevingsgeluiden goed en kun je veilig deelnemen aan het verkeer. Een nadeel van dit model oordopjes is wel dat de nekband niet verstelbaar is. Het is dus mogelijk dat deze niet lang genoeg is of juist te lang is.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een van de beste sport oordopjes die net dat beetje extra kunnen bieden zijn de JBL Under Armour Sport Wireless React oordopjes zeker een aanrader. Je kunt hier je muziek luisteren maar ook gebruik maken van handige modussen zoals Ambiant Aware en TalkThru. Deze goede oordoppen zijn zeker een aanrader.