JBL Under Armour Sport Wireless Pivot oordopjes

Er worden steeds meer eisen gesteld aan goede oortjes. Natuurlijk moet de geluidskwaliteit goed zijn, maar ook de draagwijze en het draagcomfort moeten goed zijn. JBL heeft naar deze eisen geluisterd en heeft in samenwerking met sportmerk Under Armour een set oordopjes op de markt gebracht: de JBL Under Armour Sport Wireless Pivot. Deze oordoppen zijn ideaal voor in de sportschool, onder andere vanwege de waterbestendigheid. Hier lees je alle belangrijke informatie over dit model oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Under Armour Sport Wireless Pivot

JBL Under Armour Sport Wireless Pivot oordopjes zijn het gevolg van een samenwerking tussen JBL en Under Armour. Hierbij wordt de geluidskwaliteit van JBL gecombineerd met de sportieve kant van Under Armour. De oordopjes zijn dan ook gemaakt om te gebruiken wanneer je gaat sporten. Het draadloze model zit comfortabel en zorgt ervoor dat er geen kabel in de weg zit wanneer je gaat sporten. Je kunt optimaal muziek streamen en zo genieten van je favoriete nummers, ook in de sportschool.

In de doos

 • JBL Under Armour Sport Wireless Pivot
 • Micro usb oplaadkabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de JBL Under Armour Sport Wireless Pivot

Je hoeft niet veel te doen voor de installatie van de JBL Under Armour Sport Wireless Pivot oordopjes. Nadat je ze hebt ontvangen kun je ze direct via bluetooth verbinden aan je smartphone. Dit doe je via de instellingen op je telefoon. Daarna zijn ze klaar voor gebruik.

Technische specificatiesJBL Under Armour Sport Wireless Pivot

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 9 uur
 • Gewicht: 16,5 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Je kunt de JBL Under Armour oordopjes gemakkelijk en snel leren gebruiken. De bediening van de oordopjes kan onder andere via de afstandsbediening op de korte kabel die tussen de twee oordoppen loopt. Hiermee kun je het volume aanpassen, maar ook inkomende oproepen beantwoorden. Handsfree bellen is dus mogelijk met deze draadloze bluetooth oordopjes. Eenmaal opgeladen dan kun je de set dopjes 9 uur lang gebruiken. Daarna kun je ze opladen met de kabel die je meegeleverd krijgt. Verder kun je ze bewaren in het opbergetui zodat ze lang mooi blijven en altijd veilig opgeborgen zijn.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de JBL Under Armour Sport Wireless Pivot oordopjes is dat gebruiksgemak in de sportschool gecombineerd wordt met het goede geluid van JBL. Voor sporters die op zoek zijn naar goede kwaliteit oordopjes is dit dan ook zeker een goede keus. Verder is ook de makkelijke bluetooth verbinding een voordeel en kun je de oortjes ook in de regen gebruiken dankzij de waterbestendigheid. Als nadeel van de wireless sport oortjes is te noemen dat de oordopjes zijn voorzien van een oorhaak: hiermee zijn ze minder geschikt om te gebruiken wanneer je een bril draagt.

Conclusie

Met de JBL Under Armour Sport Wireless Pivot haal je prima oordoppens in huis die vooral goed te gebruiken zijn in de sportschool. Ook wanneer je regelmatig gaat hardlopen in weer en wind zijn deze oortjes een goede keus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *