JBL Under Armour Sport Wireless Flash oordopjes

Er komen steeds vaker geheel draadloze oortjes op de markt, en dat is niet voor niets. Het gebruiksgemak ligt vaak een stuk hoger en daarnaast lever je niet in op geluidskwaliteit. Daarnaast zijn er vandaag de dag steeds meer volledig draadloze oordoppen met zeer bruikbare functies. Een voorbeeld van geavanceerde draadloze oordopjes zijn de JBL Under Armour Sport Wireless Flash oordopjes. Hiermee kun je zonder kabel draadloos muziek streamen via bluetooth. Hier lees je de belangrijkste informatie over deze oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Under Armour Sport WirelessJBL Under Armour Sport Wireless FLASH

De JBL Under Armour Sport Wireless Flash oordopjes zijn ontstaan uit de vruchtbare samenwerking tussen JBL en Under Armour. Deze twee merken staan allebei voor hoge kwaliteit: JBL op het gebied van geluid, Under Armour op het gebied van sport. Het is dan ook geen verrassing dat deze oordopjes populair zijn onder de consument. Onder andere de geluidskwaliteit wordt door gebruikers als zeer goed ervaren. Daarnaast zijn de oordopjes waterbestendig en kun je ze dus goed gebruiken tijdens het sporten.

In de doos

  • JBL Under Armour Sport Wireless Flash
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Verschillende maten Freebit oorclips

Installatie van de Wireless Flash

De installatie van de JBL Under Armour Sport Wireless Flash oordopjes neemt nauwelijks tijd in beslag. Via bluetooth kun je ze direct aan je smartphone koppelen en je favoriete muziek streamen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 5 uur
  • Gewicht: 16 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Je kunt de draadloze bluetooth oordoppen van de fabrikant eenvoudig bedienen. Zo zit er onder andere een touchpad op deze goede sport oordopjes waarmee je ze kunt bedienen. Je kunt het geluid aanpassen, maar ook van nummer wisselen en telefoontjes die binnenkomen op je smartphone beantwoorden. Daarnaast kies je met je oordoppen ook gemakkelijk voor het inschakelen van functies zoals Bionic Hearing. De oordopjes gaan volledig opgeladen tot 5 uur mee. Daarna kun je ze in de draagbare oplader doen. Deze gaat 25 uur mee en hoeft dus veel minder vaak opgeladen te worden. De draagbare oplader is direct ook een goede plek om je oordopjes op te bergen.

Voor- en nadelen

Als grootste voordeel hebben de JBL oordopjes dat ze volledig draadloos zijn. Verder zijn ze ook waterbestendig en daardoor zeer geschikt om te gebruiken in de sportschool of tijdens het hardlopen in weer en wind. Daarnaast kun je kiezen voor handige functies als TalkThru en Ambiant Aware. Hiermee kun je ervoor kiezen om meer van je omgevingsgeluid te horen. Bij de waterbestendige draadloze luidsprekertjes zit een oplaadcase die je kunt gebruiken. Deze is wel aan de grote kant en dat kan het lastig maken om de oplaadcase met oordopjes bijvoorbeeld in de zak van je broek te stoppen.

Conclusie

Voor sporters die op zoek zijn naar goede oordopjes zijn de ze Under Armour Sport Wireless Flash oordoppen van JBL zeker een aanrader. Met handige functies en een hoog draagcomfort voldoen de oordoppen aan alle eisen en is het een slimme keus.