JBL TUNE220TWS oordopjes

Oordopjes komen in allerlei soorten en maten en het aanbod wordt steeds groter. Het kan daardoor lastig zijn om goede oordopjes aan te schaffen. Vooral wanneer je te maken hebt met een budget wil je toch oordopjes aanschaffen die zo goed mogelijk zijn. Wanneer je draadloze oordopjes wilt aanschaffen die betaalbaar zijn, kun je onder andere kiezen voor de JBL TUNE220TWS. Deze oordopjes hebben qua design wat weg van de Apple Airpods 2, maar bieden geheel eigen voordelen waar je van kunt profiteren. Ontdek hier alle belangrijke informatie.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL TUNE220TWSJBL TUNE220TWS

Met deze oordopjes van JBL kies je voor goede oordopjes waarmee je verzekerd bent van het goede JBL geluid. Deze luidsprekertjes behoren tot de JBL Pure Bass Sound serie en hebben daardoor een krachtig geluid met een diepe bas. De geluidskwaliteit is daardoor zeer goed. Daarbij zijn deze oordopjes volledig draadloos en worden dan ook geleverd met een oplaadcase waar je de oordoppen in kunt opladen, maar ook opbergen. Het model is daarnaast in verschillende kleur-uitvoeringen beschikbaar.

In de doos

  • JBL TUNE220TWS
  • Micro usb oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de JBL TUNE220TWS

Het is betrekkelijk eenvoudig om de JBL TUNE220TWS in gebruik te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is de oordopjes via bluetooth verbinden met je smartphone. Dit doe je via de instellingen op je smartphone en is binnen enkele seconden geregeld. Je smartphone is daarna klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: earbud
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 3 uur
  • Gewicht: 56 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, wit, roze en lichtblauw

Bediening en onderhoud van de JBL TUNE220TWS

De bediening van de draadloze oordopjes werkt eenvoudig. Zo beschikken de oordopjes over touchbediening. Dit houdt in dat je jouw muziek kunt bedienen terwijl je telefoon in je zak zit. Op beide oordopjes zit een aanraakgevoelige knop waarmee je nummers kunt pauzeren, inkomende oproepen kunt beantwoorden en de spraakassistent kunt activeren. Daarbij kun je de oordoppen goed onderhouden door ze na gebruik in de oplaadcase te doen. Zo weet je zeker dat je ze goed beschermd en dat je ze ook niet kwijtraakt.

Voor- en nadelen van de JBL TUNE220TWS

Als belangrijkste voordeel van deze oordoppen van producent JBL is te noemen dat ze volledig draadloos zijn. Hiermee heb je geen last van kabels die in de weg hangen en heb je alle bewegingsvrijheid. Andere voordelen zijn de touchbediening en het goede geluid dankzij de JBL Pure Bass Sound. Als nadeel van de JBL TUNE220TWS oordoppen kun je de korte batterijduur noemen. Een volle batterij gaat 3 uur mee en dat is in vergelijking met andere modellen aan de korte kant. Ook zitten de ronde earbuds niet altijd comfortabel wanneer je de oordopjes lange tijd gebruikt.

Conclusie

De JBL TUNE220TWS oordopjes zijn een prima keuze wanneer je voor betaalbare draadloze oordopjes wilt gaan. Je kunt ze gemakkelijk bedienen en daarnaast profiteer je van goed geluid. Luister je veel naar muziek? Dan is de korte batterijduur van de oordopjes mogelijk een nadeel en kun je op zoek gaan naar vergelijkbare modellen met een betere batterijduur. Een van de beste earbuds die je op dit moment kunt kopen.