JBL Tune 750BTNC hoofdtelefoon

Steeds meer mensen kiezen voor een hoofdtelefoon van goede kwaliteit. Consumenten letten nog wel op de prijs, maar kijken ook goed naar de kwaliteit van het geluid en natuurlijk ook het gebruiksgemak. De JBL Tune 750BTNC hoofdtelefoon hoort bij de middenklasse van de hoofdtelefoons als het gaat om de prijs. Maar hoe doe deze hoofdtelefoon het op basis van kwaliteit? Hier lees je alles over dit model, waaronder de voor- en nadelen. Zo ontdek je of deze koptelefoon ook voor jou de goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Tune 750BTNCJBL Tune 750BTNC

De JBL Tune 750BTNC is een draadloos model van de JBL. Deze hoofdtelefoon heeft een stijlvol zwart ontwerp, maar is ook verkrijgbaar in blauw en wit. Onder andere de geluidskwaliteit van deze bluetooth hoofdtelefoon is uitstekend: met de JBL Pure Bass Sound gooit deze bluetooth hoofdtelefoon hoge ogen. Daarnaast is deze koptelefoon nog voorzien van allerlei andere functies waar je optimaal gebruik van kunt maken, zoals multipoint pairing en noise cancelling.

In de doos

  • JBL Tune 750BTNC
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de JBL Tune 750BTNC

De JBL Tune 750BTNC gebruiken? Dan moet je deze eerst via bluetooth verbinden met je smartphone. Dit doe je erg gemakkelijk en snel via de instellingen van je telefoon of tablet. Dit is binnen enkele seconden gebeurt en daarna is de draadloze hoofdtelefoon direct klaar om gebruikt te worden.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 220 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en ondehoud

Deze koptelefoon van JBL is zeer eenvoudig te bedienen en je zult het dan ook heel snel onder de knie krijgen. Er zit onder andere een afstandsbediening op de oorschelp, maar ook een volumeregelaar. Een groot deel van je muziek kun je dus regelen terwijl je smartphone in je zak zit. Verder schakel je ook gemakkelijk en snel de noise cancelling aan en uit. Het apparaat heeft gelukkig bijna geen onderhoud nodig. Het enige waar je op moet letten is dat de batterij opgeladen moet worden. Gelukkig gaat de batterij lange tijd mee, ook als je noise cancelling aan hebt staan. Verder is het belangrijk om de hoofdtelefoon goed op te bergen na gebruik, zodat je voorkomt dat er sneller beschadigingen aan je hoofdtelefoon ontstaan.

Voor- en nadelen

De goede geluidskwaliteit is met recht een van de grootste voordelen van de JBL Tune 750BTNC. De diepe en krachtige bas zorgt voor een goede muziekbeleving met deze hoofdtelefoon op je oren. Verder kun je gebruik maken van multipoint pairing, waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt koppelen aan je hoofdtelefoon. Het toestel schakelt automatisch van het ene naar het andere apparaat wanneer dit nodig is. Een nadeel van de draadloze hoofdtelefoon is dat de noise cancelling niet van de beste kwaliteit is. Met de noise cancelling op deze goede over ear hoofdtelefoon worden de monotone omgevingsgeluiden maar beperkt gedempt.

Conclusie

De JBL Tune 750BTNC is een mooie en praktische hoofdtelefoon waarmee je altijd en overal muziek kunt luisteren. Gaat je batterij onverwachts leeg? Dan pak je de audiokabel erbij: na het inpluggen in je telefoon luister je direct weer verder. Dit model van de fabrikant is een prima keuze voor een middenklasse koptelefoon.