JBL Tune 600BTNC hoofdtelefoon

Wanneer je op zoek bent naar een goede hoofdtelefoon is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Natuurlijk ga je naar de prijs kijken, maar ook de geluidskwaliteit is belangrijk. Ook wordt er steeds beter gekeken naar gebruiksgemak. Een van de relatief goed geprijsde modellen is de JBL Tune 600BTNC. Deze hoofdtelefoon is volledig draadloos en voldoet aan de belangrijkste eisen: goed geluid, comfortabel en veel handige functies. Hier lees je alle informatie over dit model welke je mee kunt nemen in het maken van je keuze.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Tune 600BTNCJBL TUNE 600BTNC

De JBL Tune 600BTNC is een draadloze hoofdtelefoon van het bekende merk JBL. Het merk heeft veel kwalitatieve hoofdtelefoons in verschillende prijscategorie├źn. De draadloze hoofdtelefoon hoort bij de middenklasse als het gaat om de prijs. Wat krijg je daar als consument voor terug? In de eerste plaats heb je geen last van een kabel omdat de hoofdtelefoon draadloos is. Ten tweede profiteer je van handige functies zoals noise cancelling. Het opvouwbare ontwerp van de hoofdtelefoon is ook een extra voordeel.

In de doos

  • JBL Tune 600BTNC
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de JBL Tune 600BTNC

Deze noise cancelling koptelefoon installeren heb je zo gedaan. Omdat het om een draadloos model gaat hoef je alleen maar een verbinding te maken tussen je smartphone en je hoofdtelefoon. Dit doe je via bluetooth, wat je vind in de instellingen van je smartphone of tablet. Zodra het toestel is gekoppeld aan je smartphone of tablet kun je direct muziek gaan luisteren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 173 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw, roze en wit

Bediening en onderhoud

Het is betrekkelijk eenvoudig om de JBL headset te bedienen. Deze hoofdtelefoon kan onder andere bediend worden via de oorschelp. Hier regel je het volume mee, maar kun je ook de noice cancelling aan en uit schakelen. Verder is het ook mogelijk om je muziek via je smartphone te regelen. Op het gebied van onderhoud heb je weinig werk aan deze headset. In de eerste plaats is het belangrijk dat je de hoofdtelefoon regelmatig oplaadt. Zo weet je zeker dat je nooit zonder muziek komt te zitten. Daarnaast kun je ook altijd de audiokabel meenemen, die je kunt inpluggen als je accu leeg is. Je kunt de bluetooth koptelefoon na gebruik gemakkelijk opvouwen en overal mee naartoe nemen. Een extra hardcase kopen voor de veiligheid is ook een aanrader.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de JBL Tune 600BTNC is dat je met deze draadloze hoofdtelefoon altijd en overal naar je muziek kunt luisteren. En als je batterij onderweg leeg gaat, kun je altijd de audiokabel inpluggen. Zo hoef je nooit zonder muziek te zitten. Een ander voordeel is de noise cancelling: hiermee kun je storende omgevingsgeluiden dempen en kun je je volledig focussen op je werk of studie, maar ook op je favoriete nummers, zonder hinder van buitenaf. Er zit ook een nadeel aan deze hoofdtelefoon. Zo is deze hoofdtelefoon wel voorzien van noise cancelling, maar is deze functie niet van de beste kwaliteit. Dit betekent dat de monotone omgevingsgeluiden beperkt worden gedempt en je dus niet altijd de optimale ervaring hebt.

Conclusie

De JBL Tune 600BTNC is een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar een middenklasse hoofdtelefoon die is voorzien van de belangrijkste functies. Het on ear model zit comfortabel en is gemakkelijk mee te nemen dankzij de inklapbare oorschelpen. Concluderend is de JBL Tune 600BTNC een prima hoofdtelefoon en zeker een aanrader voor een prima draadloze koptelefoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *