JBL Tune 560BT hoofdtelefoon

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare draadloze hoofdtelefoon, kan het zomaar dat je oog valt op de JBL Tune 560BT. Deze hoofdtelefoon hoort bij de goedkoopste modellen van de fabrikant, heeft een stijlvol design en is het ideale basismodel. Vooral als je eerst even wilt wennen aan een nieuwe hoofdtelefoon kan het slim zijn om voor een goedkoper model te kiezen. Hier lees je niet alleen alles over deze headset, maar ontdek je ook de voor- en nadelen en waarom dit voor jou een goede keuze zou kunnen zijn.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Tune 560BTJBL Tune 560BT

De JBL Tune 560BT is een draadloze hoofdtelefoon die zeer eenvoudig in gebruik is. Deze koptelefoon zorgt er onder andere voor dat je meer bewegingsvrijheid hebt, omdat je geen last hebt van een kabel die in de weg hangt. Daarnaast biedt het toestel de mogelijkheid om aan twee afspeel apparaten tegelijk verbonden te worden. Verder kun je de bluetooth headset goed gebruiken onderweg, maar ook op kantoor of wanneer je thuis aan het studeren bent.

In de doos

  • JBL Tune 560BT
  • Micro usb oplaadkabel

Installatie van de JBL Tune 560BT

De koptelefoon is draadloos en dat betekent dat je deze hoofdtelefoon zeer gemakkelijk in gebruik kunt nemen. Het enige wat je hoeft te doen is de koptelefoon via bluetooth verbinden aan je smartphone of tablet. Dit doe je via de instellingen op je telefoon of tablet. Daarna is het toestel direct klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 155 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De bediening van deze hoofdtelefoon van JBL heb je snel onder de knie. Deze hoofdtelefoon zet je op je oren en kun je eenvoudig en snel via je smartphone bedienen. Er zit daarnaast ook een volumeregelaar op de oorschelp waarmee je jouw muziek harder en zachter kunt zetten zonder dat je daarvoor je smartphone uit je zak hoeft te halen. Ook is het met de JBL Tune 560BT hoofdtelefoon mogelijk om handsfree te bellen. Er is daarnaast weinig onderhoud nodig aan de draadloze headset. Het is vooral belangrijk om de batterij in de gaten te houden. Je wilt niet onderweg zonder muziek komen te zitten. Je gebruikt de koptelefoon voor 16 uur: daarna is het tijd om hem op te laden. Met de snellaadfunctie laadt je de batterij binnen 5 minuten weer voor een uur op. Het is ook altijd aan te raden om de hoofdtelefoon na gebruik netjes op te bergen.

Voor- en nadelen

De JBL Tune 560BT heeft een aantal voordelen van een draadloze koptelefoon. Onder andere het feit dat er een snellaadfunctie op deze hoofdtelefoon zit, kan als een groot voordeel gezien worden. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten en kun je jouw hoofdtelefoon heel snel opladen. Een ander voordeel is de multipoint pairing. Hiermee gebruik je de hoofdtelefoon op meerdere afspeelapparaten tegelijk. Ben je een film aan het kijken op de tablet en wordt je gebeld op de smartphone? Dan schakelt het apparaat automatisch van je tablet naar je smartphone. Een nadeel van de koptelefoon is dat het toestel niet wordt geleverd met een audiokabel. Er zit ook geen aux ingang op de koptelefoon: hierdoor kun je niet verder luisteren met een kabel als de batterij leeg is.

Conclusie

De JBL Tune 560BT is een prima hoofdtelefoon wanneer je op zoek bent naar een basismodel waarmee je kunt wennen aan een koptelefoon. Verder profiteer je van handige voordelen: de voordelige hoofdtelefoon is draadloos en biedt multipoint pairing. Voor een relatief eenvoudig model is de headset een prima keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *