JBL Tune 500 hoofdtelefoon

De JBL Tune 500 is een hoofdtelefoon van JBL die qua prijsklasse tot de goedkoopste modellen van JBL hoort. Maar betekent dat ook dat je inlevert op kwaliteit? Hier lees je niet alleen de belangrijkste informatie over deze hoofdtelefoon, maar ook de voor- en nadelen van dit model bedrade koptelefoon en wat je precies meegeleverd krijgt. Zo kun jij bepalen of deze hoofdtelefoon voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Tune 500

Met de JBL Tune 500 kies je voor een bedrade hoofdtelefoon voor een lage prijs. De on ear koptelefoon oogt comfortabel en is daarnaast gemakkelijk in gebruik. De hoofdtelefoon is speciaal voor iedereen die op zoek is naar een basis koptelefoon. Met dit toestel profiteer je van een plat snoer die minder snel in de knoop raakt dan een ronde kabel. Ook is de koptelefoon opvouwbaar: hierdoor neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe en berg je hem ook weer makkelijk op.

In de doos

  • JBL Tune 500
  • Garantiekaart

Installatie van de JBL Tune 500

Je hoeft nauwelijks moeite te doen om deze koptelefoon te kunnen gebruiken. Wanneer je de hoofdtelefoon uit de verpakking haalt hoef je deze alleen nog maar in te pluggen in je smartphone. Dit doe je in de daarvoor bestemde aux ingang op je smartphone of tablet. Daarna kun je de bedrade headset direct gaan gebruiken.

Technische specificatiesJBL Tune 500

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 148 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De bediening van de headset werkt zeer eenvoudig. Zo is de hoofdtelefoon voorzien van een ingebouwde kabel. Hiermee kun je onder andere tussen nummer schakelen, maar je kunt er ook inkomende oproepen mee aannemen. Handsfree bellen is dus goed mogelijk met deze hoofdtelefoon. Op het gebied van onderhoud is er maar weinig waar je rekening mee hoeft te houden bij de JBL Tune 500. Let in ieder geval goed op de kabel en zorg ervoor dat deze niet te strak wordt gehouden. Zo is de kans op kabelbreuk een stuk kleiner. Hoewel het platte snoer minder snel in de knoop raakt dan een ronde kabel, is het wel belangrijk om de kabel losjes op te rollen na gebruik zo knopen te voorkomen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de JBL Tune 500 is dat je voor relatief weinig geld een prima basismodel koptelefoon kunt aanschaffen. De kabel zorgt ervoor dat je altijd naar muziek kunt luisteren en dat je niet afhankelijk bent van een batterij. Verder is het een groot voordeel dat je de koptelefoon eenvoudig kunt opbergen na gebruik omdat deze opvouwbaar is. Ook het platte snoer is een voordeel, zo voorkom je dat er knopen ontstaan. Een mogelijk nadeel van het apparaat is dat je door de kabel wel wat minder bewegingsvrijheid hebt zodra je de koptelefoon draagt. Daarnaast krijg je er geen vliegtuig adapter bij meegeleverd. Wanneer je veel wilt gaan reizen met deze koptelefoon is dit wellicht een minder goede keuze.

Conclusie

Je zoektocht naar een eenvoudige hoofdtelefoon stopt hier: de JBL Tune 500 is een ideaal exemplaar wanneer je op zoek bent naar een betaalbare model die je gemakkelijk kunt gebruiken en die comfortabel op je oren zit. Een van de beste bedrade koptelefoons van dit moment welke ook nog eens betaalbaar is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *