JBL Tune 205BT oordopjes

Wil je altijd naar je favoriete muziek luisteren, maar wil je wel kunnen profiteren van optimaal gebruiksgemak? Er zijn heel veel verschillende oordoppen verkrijgbaar, maar steeds meer mensen kiezen voor het gemak van draadloze oordoppen. En met de JBL Tune 205BT oordopjes maak je de keuze voor degelijke oordopjes met een aantal handige voordelen. Hier lees je de belangrijkste informatie over deze oortjes, waaronder de voor- en nadelen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Tune 205BT

De JBL Tune 205BT oordopjes zijn draadloos, maar nog wel met elkaar verbonden via een kort snoer die achter de nek hangt. Dit betekent wel dat je geen last hebt van een kabel die voor je lichaam hangt en je hebt dus meer bewegingsvrijheid. Je kunt op deze manier kennismaken met een nieuwe draagwijze, waar je snel aan went. De goed geproduceerde oordopjes verbind je eenvoudig en snel via bluetooth en daarnaast kun je altijd handsfree bellen.

In de doosJBL Tune 205BT

 • JBL Tune 205BT
 • Usb kabel
 • Garantiebewijs
 • Veiligheidsblad
 • Snelstartgids

Installatie van de JBL Tune 205BT

Je hoeft weinig actie te ondernemen om gebruik te kunnen gaan maken van je nieuwe draadloze oortjes. Je kunt ze namelijk via de instellingen op je smartphone of tablet eenvoudig via bluetooth koppelen.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 6 uur
 • Gewicht: 16,5 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, goud en wit

Bediening en onderhoud

Hoe moet je de JBL oortjes bedienen? DIt gaat er gemakkelijk vanwege de draadloze functie. Je hoeft je telefoon onder ander niet te pakken voor het aanpassen van het volume of het opnemen van een inkomende oproep. Dit regel je allemaal met de afstandsbediening die aan de kabel zit. Ook op het gebied van onderhoud hoef je weinig te verrichten aan dit model oortjes. Je kunt ze het beste goed opbergen na gebruik om zo te voorkomen dat de kabel in de knoop komt te zitten. Daarnaast laadt je de oordoppen gemakkelijk en snel op om altijd te kunnen genieten van je favoriete muziek.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de JBL Tune 205BT oordopjes is dat je draadloos kunt genieten van je muziek. Daarnaast is de ingebouwde microfoon handig, omdat je hiermee ook handsfree kunt bellen. Je telefoon uit je zak halen voor het voeren van een telefoongesprek is dus niet meer nodig. Verder hebben de oordopjes een plat snoer en raakt het minder snel in de knoop. Als nadeel hebben de bluetooth oordopjes dat de geluidskwaliteit wat minder is. Daarnaast wordt er geen opbergetui meegeleverd en moet je deze zelf nog apart aanschaffen.

Conclusie

Vooral als je een betaalbare opstap wilt van bedrade naar draadloze oordopjes is de JBL Tune 205BT een goede keus. Je kunt in ieder geval profiteren van bluetooth oordoppen, zonder dat er een kabel in de weg hangt. Voor in de sportschool of tijdens het buiten sporten zijn deze oortjes een minder goede keuze, omdat ze niet waterbestendig zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *