JBL Tune 120 TWS oordopjes

Er zijn altijd ontwikkelingen op het gebied van oordopjes: vandaag de dag zijn de draadloze oordopjes ongekend populair. Ze bieden niet alleen meer mogelijkheden, maar zorgen ook voor meer gebruiksgemak. Een voorbeeld van goede, volledig draadloze oordopjes is de JBL Tune 120 TWS. TWS staat voor True Wireless en deze oortjes zijn compact, bieden het kenmerkende JBL geluid en zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Zijn deze draadloze oordoppen de goede keus voor jou? Hier kun je het gaan ontdekken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Tune 120 TWS

Met de JBL Tune 120 TWS oordopjes heeft JBL betaalbare oortjes op de markt gebracht die volledig draadloos zijn. Het gaat hierbij om twee losse oordopjes die niet met een kabel of snoer aan elkaar verbonden zijn. Je kunt ze door middel van bluetooth aan je smartphone verbinden. Dit model oordoppen biedt de mogelijkheid om naar muziek te luisteren met veel bewegingsvrijheid. Verder worden ze geleverd met verschillende maten oordoppen, zodat je zelf kunt bepalen welke pasvorm het beste is voor je oren.

In de doosJBL Tune 120 TWS

  • JBL Tune 120 TWS
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de JBL Tune 120 TWS

Het is erg gemakkelijk om de kleine oortjes met je telefoon te verbinden. Via de instellingen op je telefoon kun je bij bluetooth de oordopjes koppelen. Dit is binnen een aantal seconden gebeurt. Nadat je True Wireless oordopjes verbonden zijn met je smartphone kun je direct muziek streamen en luisteren via je nieuwe oordoppen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 4 uur
  • Gewicht: 73 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, wit en blauw

Bediening en onderhoud

Je kunt deze oortjes van JBL met veel gemak gebruiken. Nadat je ze via bluetooth hebt verbonden met je telefoon, werkt het gebruik eigenlijk voor zich. Met de oortjes zelf kun je onder andere het volume regelen. Op de oordopjes zitten ook een afstandsbediening waarmee je onder andere telefoontjes kunt aannemen die op je telefoon binnenkomen. Dit betekent dat je de oordopjes gewoon in kunt houden en handsfree kunt bellen. Je hebt weinig onderhoud aan de JBL Tune 120 TWS oordopjes. Je kunt zo’n 4 uur met een volle accu doen en dat betekent dat je ze moet opladen als ze leeg zijn. Hiervoor krijg je een oplaadcase meegeleverd waar je ze in kunt opladen, maar ook in kunt opbergen na gebruik. Op deze manier kun je de oortjes lang mooi houden en raak je ze ook niet snel kwijt.

Voor- en nadelen

Als grootste voordeel van de oordopjes is de draadloze functie te noemen. Met bedrade oordopjes zit er altijd een snoer in de weg en daar heb je bij deze oordoppen geen last van. Verder kun je de oordopjes via bluetooth gemakkelijk en snel verbinden en muziek streamen van zowel je smartphone als tablet. Een nadeel van deze apparaatjes is dat ze niet waterbestendig zijn. Dit zorgt ervoor dat de oordopjes minder geschikt zijn voor sporten, omdat er sneller kans is op waterschade. Daarnaast is de batterijduur van de oordopjes aan de korte kant. Er zijn exemplaren in dezelfde prijscategorie met een langere batterijduur.

Conclusie

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor de JBL Tune 120 TWS. De oordopjes zijn in de eerste plaats een prima keuze wanneer je draadloze oordopjes wilt, maar niet al te veel geld wilt uitgeven. Daarnaast profiteer je met deze oordopjes van alle voordelen die draadloze oordopjes met zich meebrengen. Voor basis draadloze oordopjes zijn deze oortjes dan ook een goede keus. Een van de beste True Wireless oortjes van nu.