JBL Tune 110BT oordopjes

Iedereen heeft tegenwoordig oordopjes. Hiermee kun je niet alleen muziek luisteren, maar je ook goed focussen op je werk of je work-out in de sportschool, zonder dat je teveel wordt afgeleid door geluiden om je heen. De JBL Tune 110BT oordopjes zijn een uitstekende keuze voor basis oortjes. Hiermee kun je tot 6 uur lang onafgebroken naar muziek luisteren op je smartphone dankzij een bluetooth verbinding. Hier lees je alles over dit model en of het voor jou een goede keus is.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Tune 110BT

De JBL Tune 110BT oordopjes zijn draadloos, maar zijn nog wel met een korte kabel aan elkaar verbonden. Je kunt deze oortjes dan ook goed gebruiken wanneer je meer bewegingsvrijheid wilt, zoals in de sportschool of achter je bureau op kantoor. De bluetooth oordoppen hebben een goede prijs en zijn daardoor een prima keuze voor basis oordopjes waarbij je niet al te veel extra’s hebt. Toch kun je met deze dopjes naar je favoriete muziek luisteren en profiteer je in ieder geval van het feit dat er geen kabel in de weg zit.

In de doos

  • JBL Tune 110BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de JBL Tune 110BT

Er is geen lange installatie nodig bij aanschaf van de draadloze oordopjes. Je kunt ze direct via bluetooth verbinden met je smartphone. Dit doe je via de instellingen van je smartphone. Zodra dit geregeld is kun je de oortjes volop gaan gebruiken en genieten van muziek.

Technische specificatiesJBL Tune 110BT

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 16,2 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De JBL oortjes zijn vrij eenvoudig te bedienen. Je kunt ze in de eerste plaats verbinden met je smartphone via bluetooth. Daarna kun je onder andere het volume aan beide kanten aanpassen via de afstandsbediening in de kabel. Hiermee kun je ook de muziek bedienen en handsfree bellen. Ondanks dat je geen lange kabel hebt bij de JBL Tune 110BT oordopjes is het alsnog belangrijk om voorzichtig om te gaan met de korte kabel tussen de twee oordopjes. Je kunt een speciaal opbergetui als oordopjes accessoire aanschaffen waar je de oordopjes in kunt doen om ze te beschermen en om kabelbreuk te voorkomen.

Voor- en nadelen

Het feit dat de JBL Tune 110BT oordopjes draadloos zijn is het grootste voordeel. Daarnaast is het ook een voordeel dat je de oordoppen gemakkelijk kunt opruimen door de magnetische dopjes. Dankzij deze dopjes en het platte snoer raken de oordopjes minder snel in de knoop en heb je dus minder kans op kabelbreuk. Ook de Pure Bass techniek is een groot voordeel: hiermee zijn lange tonen ook goed hoorbaar door je oortjes. Je krijgt meerdere oordopjes meegeleverd waardoor je altijd de juiste pasvorm kunt kiezen. Een nadeel van de redelijk voordelige oordopjes is dat de geluidskwaliteit wat minder is in vergelijking met andere exemplaren. Er zijn in dezelfde en de wat hogere prijscategorieën ook vergelijkbare modellen met beter geluid.

Conclusie

Wanneer je nieuwe oordopjes niet de beste geluidskwaliteit hoeven te hebben zijn de JBL Tune 110BT oordopjes een prima keuze. Je krijgt met deze oordoppen wel de kwaliteiten van draadloze oordopjes, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *