JBL T460BT hoofdtelefoon

De zoektocht naar de beste headset kan lastig zijn. Je wilt niet alleen goede geluidskwaliteit, maar ook het gebruiksgemak wordt steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn er tientallen hoofdtelefoons waar je uit kunt kiezen. Alleen al van het merk JBL vind je meer dan 15 verschillende modellen. De JBL T460BT hoofdtelefoon is daar één van. Deze draadloze hoofdtelefoon biedt jouw de mogelijkheid om altijd en overal naar je favoriete muziek te luisteren. Wat heeft deze koptelefoon jou te bieden? Hier lees je de belangrijkste informatie.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL T460BTJBL T460BT

De JBL T460BT hoofdtelefoon is een van de goedkopere modellen van de fabrikant. Dit draadloze model is erg voordelig, maar dit betekent niet dat je direct inlevert op de kwaliteit van het geluid. Een goede hoofdtelefoon zorgt ervoor dat jij altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren: dat is precies wat de JBL T460BT jouw biedt. Na verbinding via bluetooth luister jij naar je muziek, waar je ook bent. En met de bedieningsknoppen op de oorschelp neem je oproepen aan en kun je handsfree bellen.

In de doos

 • JBL T460BT
 • Micro usb oplaadkabel
 • Handleiding

Installatie van de JBL T460BT

Om de JBL T460BT te kunnen gebruiken, hoef je maar weinig stappen te ondernemen. Het enige wat je hoeft te doen is een verbinding maken met je smartphone of tablet via bluetooth. Dit doe je via de instellingen van je telefoon of tablet. Zodra er sprake is van een verbinding kun je de bluetooth hoofdtelefoon gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 300 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Je kunt de headset van JBL vrij eenvoudig bedienen. Wanneer je de koptelefoon op je oren zet regel je de muziek via je smartphone. Onder andere de volume kun je ook regelen via de regelaar op de oorschelp. De bedieningsknoppen op de oorschelp bieden ook de mogelijkheid om inkomende oproepen aan te nemen. Het is dus goed mogelijk om handsfree te bellen met de JBL T460BT hoofdtelefoon. Daarnaast heeft het toestel verder weinig onderhoud nodig. Het enige wat je moet doen is regelmatig opladen, zodat je nooit zonder muziek hoeft te zitten. Daarnaast is het ook aan te raden om de hoofdtelefoon na gebruik veilig op te bergen. Op deze manier weet je zeker dat er minder snel beschadigingen ontstaan en dat je extra lang van je hoofdtelefoon kunt genieten.

Voor- en nadelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de JBL T460BT headset? In de eerste plaats is de prijs erg aantrekkelijk. Deze hoofdtelefoon bewijst dat er ook betaalbare modellen verkrijgbaar zijn. Daarnaast is het zeer prettig dat de goedkope hoofdtelefoon draadloos is. Hierdoor heb je geen last van een kabel die in de weg hangt en heb je volledige bewegingsvrijheid. Een mogelijk nadeel van deze draadloze koptelefoon is dat er geen audiokabel bij geleverd wordt. Wanneer je batterij leeg is kun je geen audiokabel gebruiken om zo verder te kunnen luisteren. De koptelefoon heeft ook geen aux ingang, waardoor het aanschaffen van een audiokabel je ook niet verder helpt.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke koptelefoon waar je vooral muziek mee luistert, is de JBL T460BT een prima keuze. Je luistert naar je favoriete muziek, waar je ook bent. Ook is het mogelijk om handsfree te bellen, en daardoor is deze hoofdtelefoon ook een aanrader. Dit modeel is een basisklasse koptelefoon waar je veel plezier van kunt beleven.