JBL T115BT oordopjes

Steeds meer mensen letten bij het kiezen van oordopjes naast de geluidskwaliteit ook op de draagwijze en het draagcomfort. Je wilt natuurlijk kunnen genieten van je favoriete muziek zonder dat je last hebt van je oordopjes of dat je last hebt van kabels die in de weg zitten. Tot de mogelijkheden die je hebt voor grotendeels draadloze oordopjes behoren onder andere de JBL T115BT oordopjes. Deze oordoppen hebben veel voordelen, maar zijn ze ook de juiste keuze voor jou? Dat kun je hier gaan ontdekken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL T115BTJBL T115BT

Met de JBL T115BT oordopjes kies je voor goede kwaliteit en het kenmerkende geluid van JBL. Een diepe en krachtige bas dankzij de JBL Pure Bass Sound, dat is wat je krijgt wanneer je kiest voor dit model oordopjes. Je kunt lange tijd naar muziek luisteren dankzij de lange batterijduur en daarnaast profiteer je ook van een handige snellaadfunctie waarmee je na kort opladen je oordopjes weer lange tijd kunt gebruiken. Goed om te weten is dat deze goede draadloze oortjes worden geleverd met meerdere maten oordopjes zodat je altijd de juiste pasvorm kunt kiezen en van een optimale geluidservaring kunt genieten.

In de doos

  • JBL T115BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de JBL T115BT

De installatie van de JBL T115BT oordopjes werkt gemakkelijk en kost je nauwelijks tijd. Het enige wat je moet doen is de oordopjes via bluetooth verbinden met je smartphone. Zodra je dit hebt gedaan kun je de oordopjes gebruiken en ben je verzekerd van goede geluidskwaliteit bij het luisteren naar muziek.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 19,02 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Je kunt deze oortjes van JBL gemakkelijk bedienen. Nadat je de oordopjes hebt gekoppeld aan je smartphone kun je ze direct gebruiken. Dankzij de multipoint pairing kun je de oordopjes ook met twee afspeellijsten tegelijk verbinden. Hierdoor schakelen je oordopjes automatisch van apparaat wanneer dat nodig is. De oordoppen zijn eenvoudig lang mooi te houden en je hoeft dus ook weinig te doen aan onderhoud. Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met de kabel tussen de twee oordopjes om zo kabelbreuk te voorkomen.

Voor- en nadelen

De multipoint pairing behoort zeker tot de belangrijkste voordelen van de JBL T115BT. Wanneer je op je laptop bezig bent en je wordt op je telefoon gebeld schakelen de oordopjes automatisch van apparaat. Verder is ook de geluidskwaliteit een groot voordeel en kun je profiteren van de snellaadfunctie. Met 15 minuten opladen kun je de oordopjes weer een uur lang gebruiken. Een van de nadelen van het toestel is is dat de batterijduur relatief kort is. De oortjes kunnen 8 uur mee op een volle batterij: er zijn exemplaren op de markt die een langere batterijduur bieden.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede in ear oordopjes zonder lange kabel die voor je lichaam hangt zijn de JBL T115BT oordopjes zeker een goede keuze. De verwachtingen worden waargemaakt: goed geluid en een hoog draagcomfort. Het is aan jou om te bepalen hoe storend je het vind dat de batterij 8 uur meegaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *