JBL Reflect Mini BT 2 oordopjes

Wanneer je regelmatig in de sportschool te vinden bent, is de kans groot dat je ook op zoek gaat naar de beste draadloze oordopjes. Oordoppen die niet alleen lekker zitten, goed geluid geven maar die daarnaast ook relatief betaalbaar zijn. Een van de mogelijkheden die je hebt zijn de JBL Reflect Mini BT 2 oordopjes. Deze oordopjes zorgen ervoor dat je comfortabel naar je eigen muziek kunt luisteren tijdens het sporten, maar ook op andere momenten wanneer je behoefte hebt aan muziek.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Reflect Mini BT 2JBL Reflect Mini BT 2

De JBL Reflect Mini BT 2 oordopjes zijn draadloos en dit betekent dat er geen kabel in de weg zit. Dit is vooral tijdens het sporten ideaal. De oordopjes zijn nog wel aan elkaar verbonden met een korte kabel die achter je nek hangt. Op deze manier heb je hier ook geen last van tijdens je work-out. Verder kun je met deze oordopjes ook goed buiten sporten, omdat ze een reflecterende kabel hebben. Met deze bluetooth oordopjes is aan alles gedacht wat sporters nodig hebben.

In de doos

 • JBL Reflect Mini BT 2
 • Verschillende maten oordopjes
 • Verschillende maten oorclips
 • Oplaadkabel
 • Opbergetui

Installatie van de JBL Reflect Mini BT 2

Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van de JBL Reflect Mini BT 2 oordopjes is ze verbinden met je smartphone of tablet via bluetooth. Dit regel je snel en makkelijk via de instellingen op je telefoon of tablet.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 10 uur
 • Gewicht: 15 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

De JBL oordopjes zijn eenvoudig in gebruik. Je kunt ze nadat je ze verbonden hebt met je smartphone direct gebruiken. Via de afstandsbediening op de kabel kun je onder andere het volume aanpassen, maar ook het volgende nummer kiezen en oproepen aannemen die op je telefoon binnenkomen. Met Siri of Google Assistent kun je de muziek ook spraakgericht sturen. Qua onderhoud hoef je niet veel aan de oordoppen te doen. Je kunt ze eenvoudig opladen via de oplaadkabel die je meegeleverd krijgt. Daarnaast kun je ze na gebruik opbergen in de daarvoor bestemde opbergetui, die je ook standaard als accessoire meegeleverd krijgt. Zo zijn de oordopjes altijd beschermd.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de ze bluetooth oordopjes is dat ze een mooi en ergonomisch ontwerp hebben, waardoor ze goed in je oren zitten. Verder krijg je verschillende maten oordopjes en oorclips mee, zodat je altijd de juiste pasvorm vindt. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om handsfree te bellen. De JBL Reflect Mini BT 2 oordopjes hebben de belangrijkste voordelen voor sporters. Het enige nadeel is dat de oordopjes geen app hebben waarmee je de geluidsweergave kunt optimaliseren.

Conclusie

Veilig sporten in het donker of in de sportschool genieten van je eigen muziek? De JBL Reflect Mini BT 2 oordopjes zijn een goede keuze wanneer je altijd en overal je je eigen muziek wilt streamen. Er zijn ook andere exemplaren in deze prijscategorie waarbij je de geluidsweergave wel via een app kunt personaliseren.