JBL Reflect Flow oordopjes

Steeds meer mensen kiezen voor volledig draadloze oortjes en dat is niet voor niets. Deze oordopjes hebben als belangrijkste voordeel dat er geen kabels in de weg zitten en daarnaast zijn ze vaak voorzien van handige nieuwe functies. Onder andere de JBL Reflect Flow oordopjes behoren in dit geval tot je mogelijkheden. Deze oordopjes hebben een lange batterijduur van 10 uur en zijn daarnaast waterdicht. Ontdekken of deze oordoppen voor jou de juiste keuze zijn? Hier lees je alle belangrijke informatie.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Reflect Flow

JBL Reflect Flow

De JBL Reflect Flow oordopjes behoren tot het uitgebreide assortiment van JBL oordopjes. Het merk heeft door de jaren heen heel wat draadloze en volledig draadloze oordopjes op de markt gebracht, onder andere met het oog op de sporters. Wanneer je regelmatig in de sportschool te vinden bent of vaak gaat hardlopen kun je deze sport oortjes zeker nader gaan bekijken. Deze draadloze oordoppen zijn dus een goede keuze voor sporters. De oordopjes zijn waterdicht en kunnen ze dus goed tegen water en zweet. Daarnaast kun je lang met de oortjes doen voordat je ze zult moeten gaan opladen.

In de doos

  • JBL Reflect Flow
  • Verschillende maten oordopjes
  • Micro usb oplaadkabel

Installatie van de JBL Reflect Flow

Je hoeft maar weinig te doen voor de installatie van de oordoppen. Nadat je de oordopjes hebt ontvangen kun je ze via bluetooth met je smartphone verbinden. Dit doe je via de instellingen op je telefoon. Hierna kun je de oordopjes direct gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 10 uur
  • Gewicht: 85 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

Zodra je deze uitstekende earbuds met bluetooth aan je telefoon hebt gekoppeld, kun je ze direct gebruiken. De bediening is erg gemakkelijk en spreekt grotendeels voor zich. Je kunt gebruik maken van de afstandsbediening op de oordopjes zodat je de muziek handmatig kunt regelen, zonder dat je jouw telefoon uit je zak hoeft te halen. Voor het onderhoud van het toestel hoef je zelf niet veel te doen. Je krijgt de oordopjes geleverd met een hardcase waar je ze in oplaadt en waar je ze ook altijd in kunt opbergen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een veilige opbergplek voor je oordopjes.

Voor- en nadelen

De JBL Reflect Flow oordopjes hebben als grote voordeel dat ze waterdicht zijn. Ze hebben de certificering IPX7 en dat betekent dat je de oordopjes kunt gebruiken in de regen, maar dat ze ook goed tegen zweet kunnen. Verder hebben de oordopjes een lange batterijduur en zijn daardoor ook geschikt voor duursporten. Je kunt ze daarnaast binnen 10 minuten snel opladen zodat ze weer een uur mee kunnen. Een nadeel van de bluetooth oordopjes die door gebruikers is opgemerkt is dat het draagcomfort wat achteruit gaat na lang gebruik. Daarnaast hebben de oortjes geen activity tracker voor het bijhouden van sportprestaties. Wanneer je oordoppen wilt aanschaffen zodat je ook deze informatie kunt bijhouden is dit model een minder goede keus.

Conclusie

De JBL Reflect Flow oordopjes zijn ideaal voor sporters die op zoek zijn naar draadloze oordopjes met een lange batterijduur. Ook zijn de oortjes waterdicht en makkelijk in gebruik. In veel opzichten zijn deze oordopjes een echte aanwinst. Een van de beste oordopjes voor sporters.