JBL Reflect Contour 2 oordopjes

Er zijn tientallen soorten oordopjes op de markt en dit kan ervoor zorgen dat je moeite hebt om een keuze te maken. Je kunt in ieder geval een onderscheid maken tussen bedrade en draadloze oordopjes. Onder andere met de JBL Reflect Contour 2 oordopjes kies je voor meer gebruiksgemak, omdat je niet te maken hebt met een kabel die voor je lichaam hangt. Hier ontdek je of deze oordoppen misschien wel de beste bluetooth oordoppen voor jou zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Reflect Contour 2

JBL Reflect Contour 2

De JBL Reflect Contour 2 oordopjes hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd en zijn daardoor dan ook geliefd onder gebruikers. Onder andere het draagcomfort wordt door gebruikers gezien als een groot voordeel. Verder zijn de draadloze oortjes voorzien van een kabel die achter de nek hangt. Hierdoor heb je, bijvoorbeeld tijdens het sporten, geen last van een kabel die in de weg zit. Daarnaast kun je deze oordopjes ook gebruiken voor hardlopen en sporten, want ze zijn waterbestendig. Je krijgt meerdere maten oordoppen en oorclips meegeleverd om de juiste pasvorm te kiezen.

In de doos

 • JBL Reflect Contour 2
 • Oplaadkabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Verschillende maten oorclips
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de JBL Reflect Contour 2

De installatie van de niet volledig draadloze oortjes neemt weinig tijd in beslag. Binnen een aantal minuten kun je de oordopjes verbinden met je smartphone via bluetooth en in gebruik nemen.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 10 uur
 • Gewicht: 18 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De JBL oortjes zijn eenvoudig in gebruik. Nadat je ze hebt verbonden aan je smartphone, kun je ze grotendeels sturen met de afstandsbediening in de kabel. Hiermee pas je het volume aan en kun je inkomende oproepen aannemen. Wanneer je telefoon over Siri of Google Assistent beschikt, kun je de muziek ook spraakgericht sturen. De oordoppen kun je opladen met de meegeleverde kabel. Daarnaast kun je ze in de opbergetui bewaren om zo beschadiging te voorkomen.

Voor- en nadelen

Het toestel van de fabrikant heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is de accuduur van 10 uur zeer gunstig en kun je dus veel langer van je oordopjes genieten. Daarnaast is de pasvorm goed en ervaar je dus een hoog draagcomfort. Een ander voordeel is dat de bluetooth oordoppen waterbestendig zijn. Maar helaas zitten er ook nadelen aan het model. Zo hebben deze oordopjes, in tegenstelling tot een aantal andere exemplaren van JBL, geen verbinding met de app waarmee je de geluidsweergave kunt personaliseren. Daarnaast is de oorhaak op de oordoppen niet de beste keus voor brildragers.

Conclusie

Heb je makkelijk te bedienen oortje nodig? Op dit gebied maken de JBL Reflect Contour 2 oordopjes alle verwachtingen waar. Daarnaast kun je profiteren van extra’s als spraakgericht sturen met Siri of Google Assistant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *