JBL oordopjes

Bekijk en bestel direct JBL oordopjes

JBL oordopjes

  • Een ruim assortiment
  • Ook modellen voor sporters en hardlopers
  • Diverse designs beschikbaar

JBL oordopjes – Betaalbare oordopjes voor iedereen

JBL oordopjesWanneer je op zoek bent naar goede en betaalbare oordopjes is de kans groot dat je uitkomt bij JBL. De afkorting staat voor James Bullough Lansing en is een Amerikaans fabrikant voor hoofdtelefoons en luidsprekers. Het merk heeft door de jaren heen tientallen oordopjes op de markt gebracht. Vandaag de dag heb je als consument keuze uit een breed scala van zowel goede in-ear oordopjes als uitstekende earbuds en oordopjes met kabel. Er is dus voor iedereen een geschikt set JBL oordopjes te vinden. Met een prima prijs-kwaliteitsverhouding hebben deze oordoppen zich inmiddels aan de top gevestigd en worden ze in een adem genoemd met andere oordopjes van grote merken.

Er is voor iedere wat wils bij de zoektocht naar goede oordopjes van JBL. De oordopjes zijn er in allerlei soorten en maten. Vooral op het gebied van de beste draadloze oordopjes heeft het merk een uitgebreid assortiment, dat bestaat uit diverse soorten van volledig en niet-volledig draadloze oordopjes. Een voorbeeld van een set niet-volledig draadloze oordopjes is de Endurance RUNBT. Deze oordopjes hebben een in-ear ontwerp maar zijn ook voorzien van een Fliphook, waardoor er sprake is van een stevige pasvorm. De oordopjes zijn hierdoor zeer geschikt voor sporters en hardlopers. Een ander model sportieve oordoppen is de Sport Wireless React.

Je kunt ook kiezen voor een set volledig draadloze JBL oordopjes. De Free X of de JBL Under Armour Sport Wireless FLASH bijvoorbeeld. Het verbinden van de oordoppen je smartphone gaat via bluetooth. De goede bluetooth oordopjes zijn compact, comfortabel en hebben handige functies zoals Bionic Hearing, waarmee je meer van je omgeving kunt horen voor als je in het verkeer deelneemt. De oordopjes van dit model zijn daarnaast ook waterdicht. De meeste JBL oordopjes (zoals de Reflect Flow) zijn zeer geschikt voor sporters zoals hardlopers, maar ze zijn ook geschikt om te gebruiken in de sportschool.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Het grootste voordeel van de fabrikant is dat er zoveel verscheidenheid in het aanbod zit. Je kunt kiezen voor in-ear oordopjes, maar ook voor earbuds (Tune 120 TWS) of oordopjes met een draad aan de achterzijde van je nek. De JBL TUNE220TWS is een voorbeeld van een betaalbaar alternatief voor de Apple Airpods. Het ontwerp is vergelijkbaar en daarnaast kun je de oordopjes met iedere smartphone verbinden. Je kunt daarnaast ook kiezen voor waterbestendige JBL oordopjes, waardoor je niet alleen kunt hardlopen in de regen, maar ook zweet tijdens het sporten geen invloed heeft op de levensduur van je oordopjes.

Hoe werken oordopjes van JBL?

De meeste JBL oordoppen werken vrij makkelijk. Via bluetooth kun je ze verbinden met je smartphone. Dit gaat via de instellingen van je smartphone, waar je de oordopjes selecteert en koppelt aan je telefoon. Vanaf dat moment kun je zorgeloos gebruik maken van de apparaatjes. De oordopjes worden geleverd met diverse maten: hiermee kies je de best pasvorm. Daarnaast kun je via jouw telefoon ook de JBL My Headphones app gebruiken. Deze app biedt je de mogelijkheid om het geluid naar je eigen smaak aan te passen.

Verder werken de oordoppen vrijwel allemaal hetzelfde en kun je gebruik maken van verschillende functies die niet iedere set beschikbaar heeft. De JBL Live 220BT is bijvoorbeeld ook uitgerust met Ambient Aware. Dit is een functie waarmee je omgevingsgeluid kunt versterken. Dit kun je inschakelen om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Met de JBL Endurance SPRINT kun je gebruik maken van de touchbediening om het volume aan te passen of gesprekken aan te nemen die op je telefoon binnenkomen.

Speciale functies van JBL oordopjes

Er zijn een aantal oordopjes van JBL die over speciale functies beschikken. Zo is onder andere de JBL Reflect Mini BT 2 waterdicht en hetzelfde geldt voor de Endurance en Under Armour modellen. Alle JBL oordopjes hebben een ingebouwde microfoon waardoor het ook mogelijk is om handsfree te bellen. Hierdoor zijn de oordopjes van JBL ook zeer geschikt om in de auto of op de fiets te gebruiken. De JBL Live 220BT is een van de modellen die een batterijduur heeft van 10 uur. Hiermee kun je dus lange tijd muziek luisteren zonder je oordopjes op te laden. Ook dit model is uitgerust met Ambient Aware, waarmee je omgevingsgeluid kunt versterken.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Bij de aankoop van oordopjes of koptelefoons van JBL kun je met verschillende zaken rekening houden. Zo is het in de eerste plaats belangrijk om je eigen wensen op een rij te hebben. Ben je een sporter en zoek je naar geschikte oordopjes of ben je juist op zoek naar oordopjes die vooral lekker zitten en die je niet voelt als je ze draagt? Je kunt in de winkel verschillende modellen passen of online naar de reviews kijken wanneer je de oordoppen van het merk vergelijkt. Tot slot is ook je budget belangrijk. Je hebt immers een bepaald bedrag in gedachten dat je wilt uitgeven aan je oordopjes. Maak hiervoor alvast een eerste selectie zodat je niet teveel geld gaat uitgeven.

De belangrijkste gegevens van JBL oordopjes in één oogopslag:

  • Waterbestendig, comfortabel en uitgerust met microfoon
  • Meerdere prijsklassen
  • Speciale functies verschillen per model

Overige modellen