JBL Live 650BTNC hoofdtelefoon

Bij de zoektocht naar een nieuwe hoofdtelefoon krijg je met heel wat zaken te maken. Hoe moet de geluidskwaliteit zijn, welke functies mogen absoluut niet ontbreken en hoeveel wil je betalen voor je nieuwe hoofdtelefoon? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kunt stellen wanneer je een nieuwe hoofdtelefoon gaat kopen. Wanneer je op zoek bent naar een goed geprijsd model met goede geluidskwaliteit en handige extra functies is de JBL Live 650BTNC een prima keuze. Deze hoofdtelefoon is betaalbaar en heeft daarnaast nog meer voordelen: die lees je hier.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Live 650BTNCJBL LIVE 650BTNC

Met de JBL Live 650BTNC kun je kiezen voor een betaalbaar model met veel mogelijkheden. Zo is deze goedkope bluetooth hoofdtelefoon onder andere uitgerust met actieve noise cancelling, waarmee je storende omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Zo focus jij je beter op je werkzaamheden of studie, maar kun je ook in het openbaar vervoer optimaal van je muziek genieten. Verder heeft de draadloze koptelefoon de geluidskwaliteit die je van JBL gewend bent en luister je lange tijd naar je favoriete muziek dankzij de lange batterij.

In de doos

 • JBL Live 650BTNC
 • Micro usb oplaadkabel
 • Audiokabel
 • Opbergetui
 • Garantiekaart
 • Veiligheidskaart

Installatie van de JBL Live 650BTNC

Om deze prima draadloze hoofdtelefoon te kunnen gebruiken is geen lange installatie nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het verbinden van je bluetooth hoofdtelefoon met je smartphone of tablet via bluetooth. Daarna is je koptelefoon klaar voor gebruik.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: over ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Materiaal: kunststof
 • Gewicht: 260 gram
 • Kleur: Verkrijgbaar in koper/zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De JBL hoofdtelefoon bedienen is erg eenvoudig. Omdat de koptelefoon naadloos integreert met Google Assistant of Amazon Alexa kun je heel gemakkelijk een spraakgestuurd commando geven welk nummer of welke afspeellijst je wilt luisteren. Daarnaast is het ook mogelijk om de actieve noise cancelling in en uit te schakelen. Qua onderhoud hoef je aan de JBL Live 650BTNC weinig te doen. Het is vooral belangrijk dat je ervoor zorgt dat de hoofdtelefoon na gebruik goed opgeborgen wordt. Je kunt het opbergetui altijd meenemen zodat je na gebruik je hoofdtelefoon direct goed kunt opruimen, zodat er minder snel schade ontstaat. Verder is het belangrijk om deze draadloze over ear hoofdtelefoon op te laden, zodat je nooit zonder muziek hoeft te zitten.

Voor- en nadelen

De JBL Live 650BTNC heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van draadloze koptelefoons is dat je bij deze hoofdtelefoon gebruik kunt maken van actieve noise cancelling. Storende omgevingsgeluiden en ruis kun je gemakkelijk dempen, zodat je je goed kunt focussen op werk of studie. Verder kun je het draadloze toestel spraakgericht aansturen via Google Assistant of Amazon Alexa. Daarnaast kun je ook met noise cancelling aan lang genieten van je muziek: de batterij gaat dan maar liefst 20 uur mee. Dankzij de equalizer kun je de geluidsweergave personaliseren. Er zitten ook nadelen aan de bluetooth hoofdtelefoon. Zo kun je onder andere de mate van noise cancelling niet handmatig bepalen. Het kan dus zijn dat de noise cancelling te sterk of juist te zwak is naar jouw mening.

Conclusie

De JBL Live 650BTNC is een voordelige hoofdtelefoon met een goede geluidskwaliteit en prima extra functies. Wanneer je de prijs en de functies vergelijkt met andere modellen, ben je bij JBL vrij goedkoop uit. Het is dan ook zeker een aanrader om deze JBL Live 650BTNC hoofdtelefoon aan te schaffen, vooral wanneer je gebruik wilt maken van handige functies zoals noise cancelling.