JBL LIVE 300TWS oordopjes

In de zoektocht naar goede oordopjes gaan steeds meer mensen voor draadloze of volledig draadloze modellen. Deze zijn handig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende prijscategorie├źn. De JBL LIVE 300TWS oordopjes zijn een voorbeeld van de goede kwaliteit volledig draadloze oortjes. Deze oordoppen van JBL zijn populair onder consumenten en vooral de geluidskwaliteit wordt geprezen. Er zijn daarnaast nog meer voordelen waarvan je kunt profiteren bij deze oordopjes. Hier lees je alle informatie over het geluidstoestel.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL LIVE 300TWS

JBL LIVE 300TWS

Dit model behoort qua prijs in de wat duurdere categorie van JBL oordopjes. Maar daar krijg je ook veel kwaliteit voor terug. Er zijn inmiddels heel wat draadloze oordopjes terug te vinden in het assortiment van de fabrikant en dit model oortje is daar geen uitzondering op. De oordopjes zijn volledig draadloos en via bluetooth aan een smartphone te verbinden. Na koppeling kun je gebruik maken van je oordopjes: met een volle batterij gaan ze 6 uur mee.

In de doos

  • JBL LIVE 300TWS
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Verschillende maten oorhaken

Installatie van de JBL LIVE 300TWS

Het is erg eenvoudig om gebruik te kunnen gaan maken van de draadloze oordopjes. Je kunt ze direct gaan gebruiken zodra je ze via bluetooth koppelt aan je smartphone. Dit is via de instellingen van je telefoon snel geregeld.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 65,7 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De JBL LIVE 300TWS oordopjes zijn eenvoudig te bedienen. Onder ander door de touchpad op de oordopjes is het erg gemakkelijk om onder andere je volume te regelen zonder dat je daar je telefoon voor hoeft te gebruiken. Daarnaast is het ook goed mogelijk om handsfree te bellen met deze oordopjes. Je kunt oproepen aannemen zonder dat je daarvoor je oortjes eerst uit hoeft te doen. Onderhoud aan de dopjes is vrijwel niet nodig. Je kunt ze gemakkelijk opbergen in de hardcase die je standaard meegeleverd krijgt. Hier kun je de bluetooth oordoppen ook in opladen.

Voor- en nadelen

De grootste voordelen van de JBL LIVE 300TWS oordopjes is dat je ondanks dat het in ear oordopjes zijn, toch alert kunt blijven op je omgeving. Dit kan onder andere door de Ambiant Aware of TalkThru functie. Hiermee wordt het omgevingsgeluid versterkt waardoor de oordopjes ook veilig zijn om te gebruiken in het verkeer. De bluetooth dopjes zijn daarnaast ook waterbestendig en daardoor een uitstekende keuze voor sporters. Een mogelijk nadeel van de oortjes is dat ze met 6 uur niet de langste batterijduur hebben. Er zijn exemplaren op de markt die een langere batterijduur hebben. Daarnaast zijn deze oordopjes die voorzien van een activity tracker waarmee je sportprestaties kunt meten. Tot slot zijn de oordopjes voorzien van oorhaken: hierdoor zijn de oordopjes wellicht niet de slimste keuze voor brildragers.

Conclusie

Op het gebied van geluidskwaliteit hoort JBL al jaren tot de top en dat betekent dat je verzekerd bent van goed geluid, ook met de JBL LIVE 300TWS. Daarnaast profiteer je van vele andere voordelen, zoals de waterdichtheid en de Ambiant Aware functie. De JBL LIVE 300TWS oordopjes zijn daardoor een van de beste true wireless oordopjes en zeker een goede keus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *