JBL Live 220 BT oordopjes

Vandaag de dag liggen de eisen hoog bij de zoektocht naar nieuwe oordopjes. En door het grote aanbod kan het lastig zijn om de juiste exemplaren te vinden. Het is dan ook vooral belangrijk om te kijken naar waarvoor je de oordopjes wilt gaan gebruiken. Ga je ze vooral gebruiken in de sportschool? Dan zijn de JBL Live 220 BT oordopjes wellicht de goede keuze. Hier lees je dan ook alle informatie en ontdek je of dit ook voor jou de beste oordopjes zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Live 220 BTJBL LIVE 220BT

De JBL Live 220 BT oordopjes bieden de mogelijkheid om draadloos van je muziek te genieten. Je hebt dus geen kabel die in de weg zit tijdens het trainen of hardlopen. Daarnaast profiteer je van een fijne pasvorm dankzij de verschillende maten oordopjes die worden meegeleverd. Verder heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van functies als Ambiant Aware, waarmee je tijdens het hardlopen meer hoort van je omgeving en dus veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Het toestel is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

In de doos

  • JBL Live 220 BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de JBL Live 220 BT

Het kost je weinig tijd om gebruik te kunnen gaan maken van deze oordopjes van JBL. Nadat je ze hebt ontvangen kun je ze in enkele minuten via bluetooth aan je smartphone of tablet koppelen. Daarna zijn je oordopjes klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 10 uur
  • Gewicht: 31 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De bediening van de hoodtelefoon is eenvoudig. Doordat ze met bluetooth gekoppeld zijn heb je jouw telefoon niet meer nodig voor onder andere het aanpassen van het volume. Maar ook het aannemen van telefoontjes op je telefoon kun je je oordoppen gebruiken. Verder kun je eenvoudig Ambiant Aware inschakelen zodat je meer van jouw omgevingsgeluiden hoort. Je kunt lang met deze goede draadloze oordopjes doen vanwege de lange batterijduur. Wanneer de oordopjes leeg zijn, kun je ze opladen met de oplaadkabel die je meegeleverd krijgt. Verder kun je ze handig opbergen in een doosje of zakje om zo beschadiging te voorkomen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de JBL oordoppen is dat je hiermee verbinding kunt maken met de JBL app. Hiermee kun je de geluidsweergave personaliseren via de equalizer. Daarnaast is ook de functie Ambiant Aware een groot voordeel, omdat je hiermee onder andere veilig deel kunt nemen aan het verkeer. De luidsprekertjes zijn niet waterbestendig en dus is de kans op waterschade groter nadat je ze gebruikt hebt in de sportschool. Voor hardlopen in de regen zijn deze oordopjes daardoor ook minder geschikt.

Conclusie

Goede oordopjes aanschaffen met de mogelijkheid om de geluidsweergave de personaliseren? Dat kan met de JBL Live 220 BT oordopjes. De oordopjes zijn geschikt voor alledaags gebruik, maar ook in de sportschool. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de oordopjes niet waterbestendig zijn.