JBL Free X oordopjes

De kans is groot dat je op zoek bent naar oordopjes met een draadloos ontwerp. Je hebt dan tientallen mogelijkheden, want het komt steeds vaker voor dat merken nieuwe, draadloze oordopjes op de markt brengen met tal van handige functies. Je kunt onder andere kiezen voor de JBL Free X. Deze oortjes zijn volledig draadloos en zijn daardoor niet met een kabel aan elkaar of aan je smartphone verbonden. Lees hier of dit model ook voor jou een aanwinst kan zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Free X

De JBL Free X oordopjes bieden meer bewegingsvrijheid terwijl je naar muziek luistert. Deze oortjes zijn geschikt voor sporters, maar ook voor alledaags gebruik in huis of onderweg. Je kunt op tal van manieren gebruik maken van de apparaattjes. Daarnaast zijn deze oordoppen ook waterbestendig en zijn daardoor ideaal om buiten te gebruiken, maar ze zijn ook bestand tegen zweet.

In de doos

  • JBL Free X
  • Verschillende maten oordopjes
  • Micro usb oplaadkabel
  • 4x gel sleeves

Installatie van de JBL Free X

De draadloze oordoppen zijn snel te gebruiken op je smartphone. Het enige wat je hoeft te doen is de oordopjes via bluetooth verbinden met je smartphone. Dit is binnen een paar tellen geregeld.

Technische specificatiesJBL Free X

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 4 uur
  • Gewicht: 15 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud

De JBL draadloze oordopjes hebben als voordeel dat ze zeer gemakkelijk te gebruiken zijn. Nadat ze via bluetooth verbonden zijn kun je met je oordopjes je muziek grotendeels regelen zonder dat je jouw smartphone uit je zak hoeft te halen. Ook voor handsfree bellen zijn de bluetooth oortjes es geschikt. Het kost je verder weinig tijd en moeite om de de dopjes te onderhouden. Wanneer ze leeg zijn kun je ze direct opladen in de daarvoor bestemde oplaadcase. Verder kun je ze hier ook in laten zitten wanneer je ze niet gebruikt en veilig wilt opbergen.

Voor- en nadelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de JBL Free X? In de eerste plaats is het volledig draadloos ontwerp een groot pluspunt. Hiermee creëer je veel meer bewegingsruimte en vrijheid. Verder is het zeer prettig dat de oordopjes waterbestendig zijn en daardoor geschikt voor sporters. Tot slot hebben de volledig draadloze oordopjes een snellaadfunctie waarmee ze binnen 10 minuten weer zijn opgeladen voor 1 uur. Een nadeel van de draadloze oordopjes is dat je tijdens het bellen via de oortjes je gesprekspartner via één oordopje hoort. Dit hebben gebruikers als hinderlijk ervaren.

Conclusie

Met de JBL Free X oordopjes heeft JBL een goede zet gedaan. Je krijgt een van de betere in-ear oordopjes van uitstekende kwaliteit. Dankzij de snellaadfunctie hoef je nooit zonder muziek te zitten. Ga je veel handsfree bellen met je oordopjes in, dan zijn deze oortjes wellicht een minder slimme keus.