JBL Endurance SPRINT oordopjes

De zoektocht naar nieuwe oordopjes voor tijdens het sporten kan lastig zijn. Je wilt enerzijds niet inleveren op geluidskwaliteit, maar anderzijds wil je wel kunnen profiteren van handige functies. Met de JBL Endurance SPRINT oordopjes krijg je het beste van twee werelden. Je profiteert niet alleen van goed geluid, maar ook van andere extra functies, zoals waterbestendigheid. Voor sporters zijn deze oordoppen van fabrikant JBL een goede keus, en hier kun je achterhalen waarom.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Endurance SPRINT

JBL Endurance SPRINT

Met de JBL Endurance SPRINT oordopjes heeft JBL hoge kwaliteit oordopjes op de markt gebracht voor de hardlopers en sporters. De naam Endurance SPRINT slaat dan ook op de mogelijkheden die deze oordopjes kunnen bieden tijdens het hardlopen en sporten. Je kunt met deze oordopjes door weer en wind hardlopen, dankzij de waterbestendigheid. Daarnaast is het gebruik gemakkelijk en kun je de oordopjes ook voor duurloop gebruiken vanwege de lange batterijduur van 8 uur. Tevens zijn de apparaatjes verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties.

In de doos

  • JBL Endurance SPRINT
  • 3 maten oordopjes (S, M, L)
  • Usb kabel
  • Handleiding

Installatie van de JBL Endurance SPRINT

Deze oordopjes van JBL zijn bijna volledig draadloos en zijn met elkaar verbonden door een korte kabel die in je nek hangt. Hierdoor heb tijdens het rennen geen last van een kabel die over je lichaam hangt. Door middel van bluetooth kun je de oordoppen aan je telefoon verbinden. Gelukkig is dit via de instellingen op je telefoon snel te regelen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 53 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, geel en rood

Bediening en onderhoud

De bediening van de JBL Endurance SPRINT oordopjes is erg eenvoudig. Je kunt de oordopjes na het koppelen via bluetooth direct gebruiken. De oordopjes zijn voorzien van touchbediening en dat betekent dat je tijdens het rennen je telefoon niet tevoorschijn hoef te halen om het muziekvolume aan te passen of om van nummer te veranderen. Ook kun je inkomende gesprekken op je telefoon aannemen met je oordopjes. Het onderhoud van de handige oordoppen is eenvoudig. Je kunt een speciaal opbergetui voor je oordopjes aanschaffen waarmee je de volledig draadloze oordopjes altijd veilig op kunt bergen zonder dat je ze kunt beschadigen.

Voor- en nadelen

Voor sporters en hardlopers hebben deze oordopjes voor sporters veel handige voordelen. Zo kun je onder andere profiteren van de waterdichtheid en kun je in weer en wind gaan hardlopen zonder de oordopjes te beschadigen. Verder kun je dankzij de lange batterijduur deze oordopjes ook voor duurloop gebruiken. Daarnaast is de bediening gemakkelijk en neem je ook oproepen aan dankzij de ingebouwde microfoon. Een nadeel van de bluetooth sport oordoppen is dat de oorhaken rondom de oordopjes niet geschikt zijn voor brildragers. Daarnaast worden de oordopjes niet standaard geleverd met opbergetui, deze moet je dus zelf apart nog aanschaffen.

Conclusie

Voor sporters zijn de JBL Endurance SPRINT oordopjes zeker een aanwinst. Hiermee kun je lange tijd sporten en hardlopen zonder dat je jouw telefoon tevoorschijn hoeft te halen. Goede geluidskwaliteit in combinatie met gebruiksgemak: het zijn alvast twee redenen om deze draadloze sportoordopjes aan te schaffen.