JBL Endurance RUNBT oordopjes

Voor sporters zijn er vandaag de dag steeds meer mogelijkheden op het gebied van oordopjes. Je kunt oordopjes aanschaffen voor in de sportschool, maar ook voor duursporten en hardlopen komen er meer goede oordoppen op de markt. En daar zijn de JBL Endurance RUNBT oordopjes een voorbeeld van. Hier ontdek je alle voor- en nadelen van deze draadloze oortjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

JBL Endurance RUNBT

De JBL Endurance RUNBT oordopjes zijn niet volledig draadloos, maar hebben geen snoer waarmee de oortjes aan de telefoon verbonden zijn. Je kunt dus draadloos muziek streamen terwijl je oordopjes aan je smartphone verbonden zijn via bluetooth. Dit biedt je de mogelijkheid om zonder belemmeringen van je muziek te genieten. De oordoppen zitten goed in je oren en met de speciale Fliphook draag je ze ook achter het oor voor extra stevigheid tijdens het rennen.

In de doos

  • JBL Endurance RUNBT
  • Verschillende maten oordopjes
  • Micro usb oplaadkabel

Installatie van de JBL Endurance RUNBT

Je koppelt de draadloze oordoppen eenvoudig via bluetooth aan je smartphone. Dit regel je binnen een paar seconden via de instellingen van je smartphone. Zo kun je direct gebruik maken van je nieuwe oordopjes.

Technische specificatiesJBL Endurance RUNBT

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 19,7 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en geel

Bediening en onderhoud

Het is makkelijk om de JBL oordopjes te bedienen. Zodra je ze aan je smartphone hebt gekoppeld via bluetooth kun je er volop gebruik van maken. Via de afstandsbediening op de kabel kun je het volume aanpassen en daarnaast is het met deze oordoppen ook mogelijk om handsfree te bellen. De JBL Endurance RUNBT oordopjes zijn eenvoudig in gebruik maar hebben daarnaast nauwelijks onderhoud nodig. Zo kun je ze 6 uur achter elkaar gebruiken, maar moeten ze daarna opgeladen worden. Verder kun je de oortjes het beste veilig opbergen om zo beschadigingen aan de kabel te voorkomen.

Voor- en nadelen

Deze goede draadloze oordopjes brengen een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je de oordopjes in de eerste plaats op meerdere manieren dragen: hoe dit voor jou handig is. Hierdoor zijn de voor sporters geschikte oordopjes altijd op een geschikte manier te gebruiken. Andere voordelen van het model zijn de stevige pasvorm dankzij de Fliphook en het feit dat ze waterbestendig zijn. Een mogelijk nadeel van de bluetooth oortjes is dat je te maken hebt met relatief basic oordopjes: er zijn betere modellen van de fabrikant verkrijgbaar. De batterijduur is daarnaast aan de korte kant en dat betekent dat je ze met enige regelmaat zal moeten opladen.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een goed instapmodel voor oordopjes waarmee je kunt sporten, maken de JBL Endurance RUNBT oordopjes alle verwachtingen waar. Goede pasvorm, waterbestendig en prima geluidskwaliteit. Deze oortjes zijn een een goede keus voor sporters, duursporters en hardlopers. Een van de beste oordopjes voor sporters van dit moment.