JBL E65BTNC hoofdtelefoon

Altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren? Er zijn heel wat merken van hoofdtelefoons waar je uit kunt kiezen, waaronder JBL. En bij dit merk kun je kiezen voor veel verschillende modellen in diverse prijscategorieën. Een van de modellen met een gemiddelde prijs is de JBL E65BTNC. Deze draadloze hoofdtelefoon biedt de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen van je smartphone of tablet. Hier lees je de belangrijkste informatie, voor- en nadelen van deze hoofdtelefoon. Zo bepaal jij of dit voor jou de goede keuze is in je zoektocht naar de beste hoofdtelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL E65BTNCJBL E65BTNC

De JBL E65BTNC is een draadloze koptelefoon waarmee je altijd en overal muziek kunt streamen en luisteren. Je kunt de hoofdtelefoon gemakkelijk en snel via bluetooth verbinden aan je apparaat. Je kunt onafgebroken tot 15 uur naar je muziek luisteren voordat de hoofdtelefoon opgeladen moet worden. Daarnaast is de bluetooth headset voorzien van actieve noise cancelling, een functie die steeds populairder wordt. Hiermee kun je omgevingsgeluiden en ruis dempen en je zo beter focussen op je werk, je studie maar ook je muziek.

In de doos

  • JBL E65BTNC
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de JBL E65BTNC

Het enige wat je hoeft te doen om de noise cancelling hoofdtelefoon te kunnen gebruiken is het verbinden van je hoofdtelefoon met je smartphone. Dit doe je via bluetooth: te vinden bij de instellingen van je telefoon. Nadat je smartphone verbonden is aan je hoofdtelefoon kun je direct naar je muziek gaan luisteren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 258 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Deze headset van JBL is zeer eenvoudig te bedienen. Zodra de hoofdtelefoon is verbonden met je smartphone kun je direct van je muziek genieten. Het is daarnaast ook mogelijk om meerdere apparaten met je hoofdtelefoon te verbinden. De multipoint pairing zorgt ervoor dat de JBL E65BTNC automatisch koppelt aan het apparaat dat je gebruikt. Het toestel gaat zo’n 15 uur mee op een volle accu, maar hierna is het tijd om de hoofdtelefoon op de laden. Dit doe je via de oplaadkabel die je standaard meegeleverd krijgt. Je kunt de batterij binnen twee uur weer volledig opladen zodat je snel weer kunt genieten van je favoriete nummers. Een ander onderdeel van de onderhoud is het netjes opbergen van de hoofdtelefoon na gebruik. Zo heb je er extra lang plezier van.

Voor- en nadelen

De headset heeft als grootste voordeel dat je draadloos muziek kunt streamen. Je hebt optimale bewegingsvrijheid omdat er geen sprake is van een kabel waardoor je wellicht gehinderd wordt. Is de accu leeg? Dan pak je de audiokabel erbij om gewoon verder te kunnen gaan met muziek luisteren. Verder is de hoofdtelefoon ook uitgerust met noise cancelling waarmee je storende omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Een nadeel van de JBL E65BTNC is dat de noise cancelling onder de basisklasse valt. Dit betekent dat de geluiden beperkt worden gedempt.

Conclusie

De JBL E65BTNC koptelefoon is een prima keuze wanneer je op zoek bent naar een relatief betaalbare koptelefoon. Je kunt draadloos muziek streamen en daarnaast profiteer je van meerdere extra functies, waaronder multipoint pairing en noise cancelling. Wat betreft de laatstgenoemde functie: deze is enigszins beperkt. Wanneer jij veel waarde hecht aan de kwaliteit van de noise cancelling is dit model wellicht een minder goede keuze. Op basis van alle andere kenmerken is deze hoofdtelefoon wel een absolute aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *