JBL Club One hoofdtelefoon

Wanneer je regelmatig naar muziek luistert, wil je ook verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Een van de headsets die al lange tijd hoge ogen gooit onder consumenten, is de JBL Club One. Deze hoofdtelefoon is voorzien van de belangrijkste functies en biedt de mogelijkheid om een ultieme luisterervaring te beleven, elke keer opnieuw. Maar is dit model ook iets voor jou? Hier lees je de belangrijkste informatie over het apparaat en kun je bepalen of deze hoofdtelefoon jouw volgende aankoop wordt.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Club OneJBL Club One

Met de JBL Club One kies je voor een draadloos model met heel veel mogelijkheden. Het strakke design en het maximale draagcomfort verraden al met wat voor hoofdtelefoon je hier te maken hebt. Dit model van de fabrikant is speciaal ontworpen om de beste ervaring te creëren. Je profiteert onder andere van functies als actieve noise cancelling, maar je kunt ook profiteren van muziek in Hi-res. Verder gaat deze goede over ear hoofdtelefoon urenlang mee en hoef je de accu dus nauwelijks op de laden.

In de doos

 • JBL Club One
 • USB C oplaadkabel
 • Audiokabel (2x)
 • 6,3 mm adapter
 • Vliegtuigadapter
 • Hardcase
 • Handleiding

Installatie van de JBL Club One

Wanneer je deze koptelefoon met hoge geluidskwaliteit binnenkrijgt hoef je maar weinig te doen om de hoofdtelefoon in gebruik te nemen. Het enige wat je moet doen is de hoofdtelefoon via bluetooth verbinden met je smartphone of tablet.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 378,5 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om de JBL koptelefoon te gebruiken. Na de koppeling via bluetooth is de hoofdtelefoon klaar voor gebruik. Het gebruik werkt eenvoudig: met de afstandsbediening en volumeregelaar op de oorschelp is het extra makkelijk om je muziek te bedienen. Ook kun je gemakkelijk en snel de noise cancelling in- en uitschakelen. Het toestel heeft daarbij niet veel onderhoud nodig. Het spreekt voor zich dat het slim is om de koptelefoon na gebruik netjes op te bergen in de daarvoor bestemde hardcase die je standaard meegeleverd krijgt. Verder is het belangrijk om de batterij in de gaten te houden. Met de noise cancelling aan kun je 23 uur met de batterij doen en zonder noise cancelling is dat bijna het dubbele: 45 uur.

Voor- en nadelen

Wanneer je kiest voor deze noise cancelling koptelefoon krijg je te maken met een aantal voordelen. Het eerste voordeel is de mogelijkheid om gebruik te maken van noise cancelling. Hiermee is het mogelijk om storende omgevingsgeluiden en ruis te dempen. Verder speelt de hoofdtelefoon audio in Hi-res af, waardoor je nog meer detail hoort in de muziek. Een ander voordeel van de draadloze hoofdtelefoon is de lange batterijduur, zowel met als zonder noise cancelling ingeschakeld. Een mogelijk nadeel van de JBL Club One is dat de bediening van de muziek via fysieke knoppen op de oorschelp gaat, niet via een touchpad.

Conclusie

De JBL Club One is een van de beste draadloze koptelefoons die alles heeft: gebruiksgemak, hoge geluidskwaliteit, functies zoals noise cancelling en een lange batterijduur. Het is dan ook een prima keuze wanneer je op zoek bent naar kwaliteit. Vergelijk deze modellen wel met andere JBL Club modellen om de duidelijke verschillen in prijs en kwaliteit te kunnen beoordelen.