JBL Club 950NC hoofdtelefoon

Ben jij op zoek naar een goede hoofdtelefoon? Wellicht is de JBL Club 950NC precies wat je zoekt. Deze hoofdtelefoon van JBL hoort in vergelijking met veel andere modellen tot het hogere prijssegment van het merk. Je wilt natuurlijk weten of je waar krijgt voor je geld en of dit model een goede hoofdtelefoon is om aan te schaffen. Hier vind je antwoord op al je vragen en kun je gaan ontdekken of het toestel ook voor jou een goede keuze is in je zoektocht naar een hoofdtelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Club 950NC

De JBL Club 950NC is een draadloze hoofdtelefoon. Het over ear model valt over je oren heen en zorgt voor een extra comfortabel gevoel, ook als je de hoofdtelefoon langere tijd achter elkaar draagt. Het model is voorzien van een aantal functies waar je optimaal van kunt profiteren en daar is de actieve noise cancelling er een van. Verder kun je met deze draadloze headset ook de geluidsweergave personaliseren via een equalizer.

In de doosJBL Club 950NC

  • JBL Club 950NC
  • USB C oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Hardcase
  • Handleiding

Installatie van de JBL Club 950NC

Voordat je deze prettige zittende koptelefoon kunt gaan gebruiken, is er een zeer korte installatie nodig. Het enige wat je hoeft te doen is het koppelen van je hoofdtelefoon aan je smartphone of tablet. Dit doe je via bluetooth, bij de instellingen van je telefoon of tablet. Na de verbinding kun je direct je muziek gaan streamen en luisteren via je nieuwe draadloze koptelefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 372 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De JBL Club 950NC is makkelijk te gebruiken. Wanneer je de hoofdtelefoon op zet, kun je direct profiteren van de goede geluidskwaliteit. Wil je de geluidsweergave personaliseren? Dat kan via de My JBL Headphones app. Verder kun je de muziek op je smartphone ook regelen via de fysieke knoppen op de oorschelp van de bluetooth koptelefoon. Al met al is deze headset een stevig model dat wel tegen een stootje kan. Toch is het belangrijk om het apparaat na gebruik goed op te bergen zodat deze extra lang mooi blijft en lang meegaat. Ook is het belangrijk om de batterij in de gaten te houden. Zo voorkom je dat je tijdens een reis of op kantoor zonder muziek komt te zitten.

Voor- en nadelen

De actieve noise cancelling is een van de grote voordelen van de koptelefoon. Met deze functie kun je storende omgevingsgeluiden en ruis dempen en focus jij je nog beter op je studie of werkzaamheden. Verder kun je de audiobestanden in Hi-res afspelen op je koptelefoon: je hoort hiermee meer detail in de muziek. Een ander voordeel is dat je de bluetooth hoofdtelefoon kunt vinden in de My JBL Headphones app. Met de equalizer kun jij je geluidsweergave personaliseren. Een mogelijk nadeel van deze headset is dat de muziek bedient wordt via fysieke knoppen op de oorschelp. Veel andere modellen hebben een touchpad waardoor het nog makkelijker wordt om de muziek te regelen.

Conclusie

De JBL Club 950NC hoofdtelefoon biedt de belangrijkste voordelen die je van een goede koptelefoon verwacht: goed geluid, mogelijkheid om geluidsweergave te personaliseren en handige functies zoals actieve noise cancelling. Dit model is hiermee een van de beste over ear koptelefoons en absoluut aan te raden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *