JBL Club 700BT hoofdtelefoon

Het komt steeds vaker voor dat consumenten op zoek gaan naar een koptelefoon van zeer goede kwaliteit. Hierbij wordt ook altijd gelet op de prijs en het gebruiksgemak. Een van de modellen waarbij je verzekerd bent van beide, is de JBL Club 700BT. Deze hoofdtelefoon van JBL is draadloos, heeft een lange batterijduur en biedt handige functies aan zoals de mogelijkheid om muziek af te spelen in Hi-res. Ontdek hier alle informatie over het model, zodat jij kunt bepalen of dit voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

JBL Club 700BT

De JBL Club 700BT koptelefoon is een exemplaar van JBL uit de middenklasse als het gaat om het prijssegment. Je kunt dus kiezen voor een prima betaalbare hoofdtelefoon waarvan de geluidskwaliteit goed is. Daarnaast profiteer je van handige extra’s waarmee het nog aangenamer wordt om muziek te luisteren via je hoofdtelefoon. Deze draadloze headset heeft een batterijduur van 50 uur en dit betekent dat je hem nauwelijks hoeft op te laden.

In de doosJBL Club 700BT

  • JBL Club 700BT
  • USB C oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de JBL Club 700BT

Wil je deze hoofdtelefoon gaan gebruiken? Zodra je het toestel binnen krijgt hoef je nauwelijks wat te doen. Het enige wat je moet doen is het verbinden van je nieuwe hoofdtelefoon met je smartphone. Dit doe je via bluetooth en is binnen enkele tellen gebeurd. Daarna kun jij gebruik gaan maken van je hoofdtelefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 283 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Qua bediening is deze bluetooth headset erg gemakkelijk en heb je het gebruik snel onder de knie. Ten eerste verbind je de hoofdtelefoon aan je smartphone of tablet via bluetooth. Daarna kun je jouw muziek luisteren via de JBL Club 700BT. Met de fysieke knoppen op de oorschelp is het mogelijk om de muziek te bedienen. Om het apparaat netjes te houden, is het aan te raden om de hoofdtelefoon na gebruik op te bergen. Je krijgt een opbergetui meegeleverd waar je de koptelefoon in kunt doen. Hoewel deze draadloze koptelefoon een lange batterijduur heeft van 50 uur, is het wel belangrijk dat je dit in de gaten houdt. Zo voorkom je dat je zonder muziek komt te zitten omdat de batterij leeg is.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de headset is dat de batterij maar liefst 50 uur meegaat. Dit betekent dat je de hoofdtelefoon heel lang kunt gebruiken zonder op te laden. Een ander pluspunt is dat je met de bass boost knop op de rechter oorschelp voor een extra krachtige bas kunt kiezen. Een derde voordeel van de JBL Club 700BT is dat je audio in Hi-res kunt afspelen: zo hoor je meer detail in je muziek. Zitten er ook nadelen aan het toestel? Een mogelijk nadeel van deze hoofdtelefoon is dat er geen touchpad op de oorschelpen zit, maar alleen fysieke knoppen. Deze zijn wellicht minder handig in gebruik.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een goede en betaalbare hoofdtelefoon is de JBL Club 700BT zeker een aanrader. Dit on ear model zit comfortabel en daarnaast kun je jouw luisterervaring nog beter maken met handige functies zoals de bas knop op de oorschelp. Deze headset is een goede keuze voor iedereen die het optimale wil halen uit het luisteren van muziek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *