Jaybird X4 oordopjes

Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes, is de kans groot dat je de keuze laat afhangen op de manier waarop je de oortjes gaat gebruiken. Ben je een fervent sporter en zoek je naar de beste manier om muziek te luisteren tijdens het sporten of hardlopen? De Jaybird X4 oordopjes van het merk Jaybird zijn gemaakt voor het buitenleven en activiteiten. De oordopjes voor het sporten zijn draadloos en bieden alles voor de hardloper en buitensporter. Hier ontdek je de belangrijkste informatie over deze oordoppen en of ze voor jou het geld waard zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jaybird X4

Met de Jaybird X4 oordopjes kies je voor echte sport oordopjes waarmee je kunt genieten van veel bewegingsvrijheid. De oordopjes zijn niet volledig draadloos maar bieden wel de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen op je smartphone. Je oordoppen zijn met een korte kabel aan elkaar verbonden en zijn gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast zijn ze waterdicht en compact. Zo profiteer je van veel gebruiksgemak tijdens al je buitenactiviteiten.

In de doosJaybird X4

 • Jaybird X4
 • Verschillende maten oordopjes
 • Usb 2.0 oplaadkabel
 • Kabelschuifje
 • Kledingclip
 • Draagzakje

Installatie van de Jaybird X4

Voordat je de draadloze oordopjes kunt gebruiken is het belangrijk om ze eerst te verbinden met je telefoon. Via de instellingen op je telefoon verbind je jouw oordopjes via bluetooth met je smartphone.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 8 uur
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, grijs en groen

Bediening en onderhoud

Om de Jaybird oordopjes te gebruiken kies je eerst de juiste maat dopjes. Je krijgt verschillende maten meegeleverd zodat je de beste pasvorm kunt kiezen. Daarna kun je de oordopjes gebruiken voor het luisteren van je muziek. De oordopjes hebben een afstandsbediening op de kabel waarmee je de muziek ook zelf kunt regelen zonder je telefoon te gebruiken. De Jaybird X4 oordopjes gaan 8 uur lang mee op een volle accu. Dit betekent dat je de oordopjes volop kunt gaan gebruiken tijdens het hardlopen of sporten. Na gebruik kun je ze opladen met de daarvoor bestemde oplaadkabel. Het meegeleverde draagzakje is een ideale manier om de oordopjes veilig op te bergen.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van de Jaybird X4 oordopjes is dat ze ontworpen zijn voor sporters. Het ontwerp is sportief, maar ook de draagwijze is aantrekkelijk voor sporters. Verder gebruik je de oordoppen lange tijd achter elkaar dankzij de accuduur van 8 uur. De geluidskwaliteit is uitstekend en daarnaast zijn je oordopjes compatibel met de Jaybird app om de geluidsweergave te personaliseren. Doordat je de oordopjes gedeeltelijk achter je oren draagt, kunnen ze minder goed zitten wanneer je een bril draagt. Voor brildragers is de draagwijze van deze oortjes wellicht een minder goede keuze.

Conclusie

De Jaybird X4 oortjes zijn een uitstekende keuze voor sporters die op zoek zijn naar misschien de beste in ear oordopjes met een prettige pasvorm en goede geluidskwaliteit. In dit geval voldoen deze oordoppen aan alle eisen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *