Jaybird X3 oordopjes

Ben je op zoek naar goede oordopjes die je kunt gebruiken tijdens het hardlopen of sporten? Vaak ben je als sporter op zoek naar ander soort oordopjes: oordopjes die veel aankunnen, maar die ook lekker zitten en een goede geluidskwaliteit hebben. Je wilt tijdens het hardlopen of sporten jouw favoriete muziek goed kunnen luisteren, maar ook geen last hebben van kabels die in de weg hangen. Met de Jaybird X3 oordopjes kun je in ieder geval verzekerd zijn van deze zaken. Hier ontdek je alle informatie over deze sport oordoppen en kun je een goede keuze maken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jaybird X3

De Jaybird X3 oordopjes zijn draadloos en daardoor zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft de oordopjes alleen maar met je telefoon te verbinden via bluetooth en daarna kun je ze volop gaan gebruiken. Deze oordoppen zijn vooral geschikt om te gebruiken wanneer je veel bewegingsvrijheid wilt terwijl je muziek luistert, zoals tijdens het sporten of hardlopen, maar ook wanneer je op kantoor zit. De oordopjes zijn dus vooral ontworpen voor sporters, maar ze zijn ook op andere gebieden inzetbaar.

In de doosJaybird X3

 • Jaybird X3
 • Verschillende maten oordopjes
 • Verschillende maten oorvleugels
 • Clips voor draadbeheer
 • Kledingclip
 • Oplaadclip en usb 2.0 oplaadkabel

Installatie van de Jaybird X3

Het enige wat je hoeft te doen om de oortjes te kunnen gebruiken is ze verbinden met bluetooth. Dit regel je via de instellingen van je telefoon. Na de verbinding kun je de oordopjes direct gebruiken voor het draadloos streamen van muziek.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 8 uur
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in rood, groen, wit en zwart

Bediening en onderhoud

De Jaybird oordopjes zijn draadloos en dat betekent dat ze erg eenvoudig in gebruik zijn. Nadat je ze via bluetooth hebt gekoppeld aan je smartphone kun je ze direct gaan gebruiken. De oordopjes hebben een ingebouwde microfoon waarmee handsfree bellen goed mogelijk is. Daarnaast kun je ook de muziek regelen door de afstandsbediening in de kabel. Om deze bluetooth oordopjes zo lang mogelijk te kunnen gebruiken is het belangrijk om ze regelmatig op te laden. De batterij gaat zo’n 8 uur mee. Daarna kun je ze opladen via de oplaadkabel die meegestuurd wordt.

Voor- en nadelen

Met de Jaybird X3 oordopjes wordt het mogelijk om draadloos muziek te streamen via je smartphone. Dit is een van de voordelen van deze oortjes. Het is daarnaast ook een voordeel dat de oordopjes waterdicht zijn en daardoor zeer geschikt voor hardlopen en sporten. Je kunt de oordopjes op verschillende manieren in het door plaatsen. Een nadeel van de Jaybird X3 oordopjes is dat het via de afstandsbediening op de kabel niet mogelijk is om het volume aan te passen. Hiervoor moet je eerst je smartphone erbij pakken.

Conclusie

Wanneer je regelmatig sport of gaat hardlopen heb je baat bij goede oordoppen die lekker zitten en die goed geluid voortbrengen. Met de Jaybird X3 oordopjes ben je van deze twee zaken in ieder geval verzekerd. Ook op andere punten zijn ze een aanrader. Met recht een van de beste oordoppen voor sport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *