Jaybird Vista oordopjes

Bijna iedereen heeft wel een set oordopjes. Oordopjes worden gebruikt om naar muziek te luisteren in de bus of trein, maar ook op kantoor of in de sportschool. Met het luisteren naar je eigen muziek kun je je soms beter focussen op je taak of workout, maar muziek helpt ook bij ontspannen. Wanneer je op zoek bent naar goede oordoppen wil je natuurlijk dat de geluidskwaliteit goed is. Maar je hebt er ook baat bij wanneer je kunt profiteren van een hoog draagcomfort. Dat kan met de Jaybird Vista oordopjes. Hier lees je alles over deze luidsprekertjes en of dit ook voor jou een goede aankoop is.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jaybird VistaJaybird Vista

De Jaybird Vista oordopjes zijn True Wireless en dat betekent dat je draadloos muziek van je smartphone kunt streamen. Je hebt geen last van kabels die in de weg zitten en dus heb je veel meer bewegingsvrijheid. De oordopjes zijn compact en zitten goed in je oren. Ze worden geleverd in een hardcase waarin je ze kunt opladen, maar waar je ze ook altijd kunt in stoppen nadat je ze gebruikt hebt. Je kunt de luisterervaring verbeteren door de Jaybird MySound app te downloaden: hiermee kun je de geluidsweergave personaliseren. Tevens is dit model hoofdtelefoon in meerdere kleuren verkrijgbaar.

In de doos

  • Jaybird Vista
  • Usb C oplaadkabel
  • Siliconen oorvleugels
  • Handleiding

Installatie van de Jaybird Vista

Je hoeft niet veel te doen om de Jaybird oordopjes in gebruik te nemen. Nadat je ze hebt ontvangen verbindt je ze via bluetooth aan je telefoon of tablet. Daarna kun je ze volop gebruiken voor het draadloos streamen van muziek.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 6 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, grijs en blauw

Bediening en onderhoud van de Jaybird Vista

Om de Jaybird Vista oordopjes te kunnen gebruiken hoef je niet veel moeite te doen. De oordopjes stop je in je oren nadat ze verbonden zijn met bluetooth. Daarna kun je ze makkelijk gebruiken voor het luisteren naar je favoriete muziek.

De Jaybird Vista oordopjes gaan 6 uur lang mee op een volle accu. Daarna is het tijd om ze op te laden in de daarvoor bestemde oplaadcase. Deze case gaat 10 uur lang mee wanneer je deze hebt opgeladen. Met de snellaadfunctie laad je de oordopjes 5 minuten op en kunnen ze weer een uur lang gebruikt worden.

Voor- en nadelen van de Jaybird Vista

Een groot voordeel van deze draadloze oordoppen is dat je de geluidsweergave kunt personaliseren via de Jaybird MySound app. Daarnaast is het ook een groot voordeel te noemen dat de oordopjes een snellaadfunctie hebben waarmee je ze met 5 minuten opladen weer een uur kunt gebruiken.

Gebruikers geven aan dat het vooral in het begin wat zoeken is naar de pasvorm van de oordopjes. Deze is dan ook niet altijd ideaal, maar zal na verloop van tijd wennen. Er worden geen verschillende maten oordopjes meegeleverd en dus kan het lastig zijn om de juiste pasvorm te vinden.

Conclusie

Moet je nu deze oordopjes kopen? De Jaybird Vista oordopjes zijn van hoge kwaliteit en bieden je als gebruiker heel wat functies, zoals het personaliseren van de geluidsweergave. Verder zijn de oordopjes volledig draadloos, wat ze zeer geschikt maakt om te gebruiken in de sportschool. Deze oordoppen zijn zeker aan te raden en een van de beste bluetooth oordopjes op de markt.