Jaybird Tarah Pro Wireless Sport oordopjes

Wanneer je regelmatig in de sportschool te vinden bent, merk je waarschijnlijk dat je behoefte hebt aan goede oordopjes. Je wilt niet alleen veel gebruiksgemak en een handige draagwijze, maar ook goede geluidskwaliteit. De Jaybird Tarah Pro Wireless Sport oordopjes voldoen aan de belangrijkste eisen voor sport oordopjes: ze zijn waterdicht en gaan lang mee. Hierdoor kun je altijd profiteren van goede muziek tijdens je workout. Lees hier de voor- en nadelen van de deze oordoppen van Jaybird zodat je kunt bepalen of deze oordopjes ook voor jou de beste keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jaybird Tarah Pro Wireless SportJaybird Tarah Pro Wireless Sport

De Jaybird oordopjes zijn draadloos en dus kun je draadloos muziek streamen op je smartphone of tablet. De oordopjes zijn nog wel aan elkaar verbonden met een kabel: deze hangt bij het gebruik achter de nek. Dit betekent dat je alsnog geen last hebt van kabels die voor je lichaam hangen. Daarbij zijn de Tarah Pro sport oordopjes in ear waardoor ze wat dieper in je oren zitten. Hierdoor focus je je goed op je workout zonder al te veel afleiding om je heen.

In de doos

 • Jaybird Tarah Pro Wireless Sport
 • Verschillende maten oordopjes
 • Oplaadstation met kabel
 • Kledingclip
 • Kabelschuifje
 • Draagzakje

Installatie van de Jaybird Tarah Pro Wireless Sport

De draadloze in-ear oordopjes verbind je via bluetooth met je smartphone. Deze verbinding is binnen enkele tellen gemaakt: daarna kun je gebruik gaan maken van je oordopjes.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 14 uur
 • Gewicht: 20 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De luidsprekertjes zijn eenvoudig in gebruik. Je krijgt meerdere maten oordopjes geleverd en dus is het eerst belangrijk om te ontdekken wat voor jou de goede pasvorm is. Verder kun je onder andere het volume regelen met de afstandsbediening in de kabel. Handsfree bellen is met de Jaybird Tarah Pro Wireless Sport oordopjes ook mogelijk. Om de bluetooth oordoppen van Jaybird goed te kunnen gebruiken is het aan te raden om ze regelmatig op te laden. Je oordoppen beschikken daarbij gelukkig over een snellaadfunctie: hiermee kun je ze na 5 minuten opladen weer 2 uur gebruiken.

Voor- en nadelen

De Jaybird Tarah Pro Wireless Sport oordopjes hebben als grootste voordeel dat ze zeer geschikt zijn om mee te sporten. De oordopjes zijn waterdicht en dus bestand tegen vocht en zweet. Verder is de snellaadfunctie een groot voordeel: hiermee hoef je nooit zonder muziek te zitten. De bluetooth draadloze oordoppen zijn in ear en dit kan een manier zijn om je goed te focussen. Anderzijds hebben de oordopjes geen Ambient Sound functie waardoor je omgevingsgeluid beter te horen is. Ze zijn dus minder veilig om in het verkeer te gebruiken.

Conclusie

Zoek je een van de beste sportoordopjes die je voornamelijk in de sportschool gebruikt? Dan zijn de Jaybird Tarah Pro Wireless Sport oordoppen zeker een aanrader. Wanneer je vaak buiten gaat hardlopen kun je ook op zoek gaan naar soortgelijke oordopjes die wel meer van je omgevingsgeluid laten horen.