Jaybird Tarah oordopjes

Als je vaak gaat hardlopen of regelmatig in de sportschool te vinden bent, stel je waarschijnlijk andere eisen aan goede sport oordopjes. Natuurlijk moet de geluidskwaliteit goed zijn, maar ook de draagwijze is belangrijk. Verder kijk je natuurlijk ook naar de extra functies die de oordopjes te bieden hebben. Met de Jaybird Tarah oordopjes kun je verzekerd zijn van goede kwaliteit oordopjes waarmee je veel mogelijkheden hebt, zoals het personaliseren van de geluidsweergave. Ontdek hier alle informatie over deze oortjes en ontdek of het voor jou de moeite waard is om deze oordopjes aan te schaffen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jaybird TarahJaybird Tarah

De Jaybird Tarah oordopjes zijn een van de eerste draadloze modellen van de fabrikant. De oortjes werken met bluetooth en bieden de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen op je smartphone of tablet. De oordopjes zijn echter nog wel met elkaar verbonden met een kabel die je achter je nek draagt. Hierdoor heb je alsnog geen last van kabels die voor je lichaam hangen. Fijn om te weten is dat deze kabel prima lig en je er eigenlijk geen last van hebt. Verder zijn deze oordoppen zeer geschikt om te gebruiken tijdens sporten en hardlopen, onder andere omdat ze zweetbestendig zijn.

In de doos

 • Jaybird Tarah
 • Oplaadclip met usb kabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Kledingclip
 • Handleiding

Installatie van de Jaybird Tarah

Het is erg eenvoudig om de apparaatjes gebruik te nemen. Eerst verbind je ze via bluetooth aan je smartphone. Daarna kies je de juiste maat oordopjes en kun je ze direct gebruiken.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 6 uur
 • Gewicht: 13,85 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in blauw en wit

Bediening en onderhoud

Deze oortjes van Jaybird zijn voorzien van een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen. Daarnaast regel je met de oordopjes ook het volume van je muziek. Met de Jaybird MySound app kun je de geluidsweergave van de oordopjes personaliseren via een equalizer. Om de Jaybird Tarah oordopjes lang te kunnen gebruiken is het belangrijk om ze goed op te laden. Met een volle accu gaan je oordopjes zo’n 6 uur mee. Verder kun je de oordopjes lang mooi houden door ze goed op te bergen na gebruik.

Voor- en nadelen

De Jaybird Tarah oordoppen hebben als grootste voordeel dat je draadloos muziek kunt streamen, ook in de sportschool. Met deze oordopjes geniet je daarnaast ook van veel bewegingsvrijheid tijdens het trainen. Verder is de mogelijkheid om de geluidsweergave te personaliseren ook een groot voordeel. De batterijduur van de oordoppen zijn wel relatief kort. Daarnaast wordt ook door gebruikers aangegeven dat het draagcomfort niet altijd optimaal is. Verder is er geen opbergetui of tasje voor de oordopjes: deze moet je zelf apart aanschaffen wanneer je dit wilt.

Conclusie

Voor sporters die op zoek zijn naar goede oordopjes voor een prima prijs zijn de Jaybird Tarah oordopjes zeker een aanrader. Wanneer je een lange batterijduur erg belangrijk vindt kun je ook kijken naar andere modellen van dit merk, zoals de Jaybird Tarah Pro Wireless Sport.