Jaybird RUN XT oordopjes

Wanneer je regelmatig gaat hardlopen wil je niet alleen kunnen luisteren naar je favoriete muziek, maar je wilt ook ongestoord kunnen rennen zonder dat je oordopjes vervelend gaan voelen. De Jaybird RUN XT oordopjes zijn een voorbeeld van goede oordopjes die niet alleen goed zitten, maar ook zorgen voor uitstekende geluidskwaliteit. Met deze oortjes heb je geen last van kabels en snoeren die in de weg hangen en kun je tal van fijne extra functies gebruiken, zoals de snellaadfunctie. Hier lees je alles over deze sport oordoppen en of ze voor jou een goede keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jaybird RUN XTJaybird RUN XT

Deze tweede generatie van de Jaybird RUN serie is in veel opzichten een verbetering van zijn voorganger. De Jaybird RUN XT oordopjes zijn op heel veel manieren in te zetten: niet alleen voor hardlopen, maar ook voor alledaags gebruik zijn deze oordopjes geschikt. De oortjes zijn volledig waterdicht en zweetbestendig: het is daardoor heel goed mogelijk om ze te gebruiken wanneer je gaat sporten. Je hoeft dan niet bang te zijn voor waterschade. Deze draadloze oordoppen van de fabrikant bieden je de vrijheid die je nodig hebt.

In de doos

 • Jaybird RUN XT
 • Verschillende maten oordopjes
 • Siliconen oorvleugels
 • Usb oplaadkabel
 • Draagzakje
 • Handleiding

Installatie van de Jaybird RUN XT

De draadloze oordoppen zijn gemakkelijk te installeren. Je hoeft ze alleen nog maar met je smartphone te verbinden via bluetooth. Daarna zijn ze klaar voor draadloos gebruik.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 4 uur
 • Gewicht: 6,8 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, grijs en blauw

Bediening en onderhoud

De Jaybird oortjes zijn eenvoudig in gebruik. De compacte en minimalistische oordopjes hebben een prettige pasvorm en bieden veel gebruikscomfort. Tijdens het rennen of sporten kun je de muziek onder andere spraakgericht sturen door te verbinden met een spraakassistent, zoals Siri of Google Assistant. Verder kun je jouw muziek regelen via je oordopjes maar ook oproepen beantwoorden die binnenkomen op je smartphone tijdens het rennen of sporten. Daarbij hebben deze volledig draadloze oortjes een batterijduur van 4 uur. Deze kun je met 8 uur verlengen door ze in de oplaadcase te stoppen. Ze laden dan automatisch op. Heb je de oordopjes snel nodig? Met de snelle oplaadfunctie kun je ze met 5 minuten opladen weer een uur gebruiken.

Voor- en nadelen

De oordopjes hebben als grote voordeel dat ze gemaakt zijn voor alle omstandigheden: ze zijn waterdicht en zweetbestendig. Daarnaast zorgt het minimalistische en gestroomlijnde ontwerp voor een goede pasvorm en hoog draagcomfort. Hierdoor zijn het een van de beste earbuds voor tijdens het sporten. Je kunt de oordopjes ook gebruiken met stembediening. Een mogelijk nadeel van de Jaybird RUN XT oordopjes is dat er bij het kijken van een video met je oordopjes een vertraging kan optreden tussen beeld en geluid.

Conclusie

De Jaybird RUN XT oordopjes zijn een absolute aanrader wanneer je de oordopjes volop wilt gaan gebruiken voor in de sportschool of voor tijdens het hardlopen. Deze oordopjes voor het sporten bieden dan alle gemakken die je nodig hebt.