Jabra oordopjes

Bekijk en bestel direct Jabra oordopjes

Jabra oordopjes

  • Volledig draadloze oordopjes
  • Zeer goede geluidskwaliteit
  • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

Jabra oordopjes – 150 jaar ervaring in geluid

Jabra oordopjesJabra maakt het luisteren naar muziek via je oordopjes weer een heerlijke belevenis. Het merk is wereldwijd bekend als het eerste bedrijf dat telegraafkabels tussen Europa en Azië legde. Daarnaast presenteerde zij als eerste Ultra Noise Cancelling microfoons en produceerde zij sportieve oordopjes die waren voorzien van een ingebouwde hartslagmeter. Het merk heeft al 150 jaar ervaring in geluid en dat zie je terug in de kwalitatief hoogwaardige oordopjes van het merk. De draadloze Jabra oordopjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden jou de mogelijkheid om altijd en overal naar je favoriete muziek te luisteren.

Na een korte blik op het assortiment van de fabrikant kun je in ieder geval al één conclusie trekken: dit merk richt zich op de toekomst. Het aanbod bestaat dan ook bijna volledig uit draadloze oordopjes waar niet alleen de geluidskwaliteit, maar ook het draagcomfort centraal staan. Dat zie je onder andere bij de Jabra Elite 75t Titanium. Deze oordopjes zijn 20% kleiner dan de voorganger, de Elite 65t, en hebben daardoor nog meer draagcomfort. Ze vallen ook minder snel uit je oren. De batterij gaat lang mee en dat zorgt ook nog eens voor extra gebruiksgemak.

Een voorbeeld van een nog geavanceerdere set oordoppen is de Jabra Elite Active 75t. Dit is de sportvariant die speciaal is ontwikkelt voor sporters die op zoek zijn naar goede en gemakkelijke oordopjes die tegen water kunnen. Behalve waterdicht is het bij dit model ook mogelijk om de geluidsweergave te personaliseren met de Jabra Sound+ app. Een ander sport model is bijvoorbeeld de Elite Sport. De verschillende soorten oordoppen in het assortiment zorgen ervoor dat je veel mogelijkheden hebt. De oordopjes zijn daarnaast ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Teven is de Elite Active 45e een aanrader.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Met deze oortjes kun je direct al een aantal voordelen opnoemen. Zo is het een groot voordeel dat deze oordoppen volledig draadloos zijn. Dit maakt het gebruiksgemak groter, omdat je niet te maken hebt met vervelende kabels. Een ander voordeel is de lange batterijduur. Je hoeft de apparaatjes niet vaak op te laden: de draadloze oordopjes gaan urenlang mee en na 15 minuten opladen kunnen ze alweer een uur gebruikt worden. Tot slot is het ook een voordeel dat je meerdere oordopjes krijgt meegestuurd wanneer je Jabra oordoppen bestelt. Zo heb je altijd de juiste pasvorm en kun je gemakkelijk de beste oordopjes dragen.

Hoe werken oordopjes van Jabra?

De oordopjes van Jabra zoals de Elite 75t WLC werken net zoals de meeste draadloze oordoppen: je kunt ze via bluetooth aan je telefoon koppelen. Door naar de instellingen op je telefoon te gaan kun je de oordoppen selecteren. Daarna kun je ze altijd en overal gebruiken. Wanneer je de dopjes binnenkrijgt kun je eerst de juiste maat oordopjes uitkiezen, zodat je zeker weet dat je ze goed zitten. Je krijgt verschillende maten meegestuurd.

Er zijn modellen die speciaal zijn ontworpen voor sporters, zoals de Elite Active 75t. Dit model is extra gebruiksvriendelijk wanneer je regelmatig gaat hardlopen of sporten. Je hebt dan veel baat bij oordopjes die goed blijven zitten en tegen water en zweet kunnen. Na gebruik van de Jabra oordopjes kun je ze in de daarvoor bestemde case bewaren en ook opladen.

Speciale functies van Jabra oordopjes

De oordoppen van Jabra hebben verschillende speciale functies waarvan je als gebruiker kunt profiteren. Zo kun je de Jabra Elite 75t Titanium ook draadloos opladen. De oplaadcase is draadloos en dat betekent dat je geen snoer nodig hebt om je oordopjes te kunnen opladen. Daarnaast kun je de meeste oortjes via de Jabra Sound+ app bedienen en zo je geluid personaliseren met de equalizer. De Jabra Elite Active 65t heeft daarnaast een ingebouwde activity tracker. Hiermee wordt niet alleen de duur van de training, maar ook het aantal stappen bijgehouden. Het Elite Active 75t WLC model beschikt daarentegen niet over deze functie. Met de ingebouwde microfoons kun je daarnaast met de meeste Jabra oordopjes ook gemakkelijk en snel telefoneren.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

 Jabra oordopjes bestellen doe je niet zomaar. Het is slim om jouw keuze zo zorgvuldig mogelijk te maken. Je wilt tenslotte optimaal gebruik kunnen maken van je nieuwe oordopjes. Ben je fanatiek sporter en wil je gebruik kunnen maken van handige functies of ben je juist gecharmeerd van een mooi design en het beste geluid? Zorg ervoor dat je een goede vergelijking maakt tussen de verschillende modellen. Op deze manier ben je verzekerd van de beste keus. Houdt natuurlijk ook jouw budget in de gaten. De oordopjes van Jabra zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

De belangrijkste gegevens van Jabra oordopjes in één oogopslag:

  • Verkrijgbaar met diverse speciale functies
  • Speciale modellen voor sporters
  • Diverse oordopjes bij de levering voor de juiste maat

Overige modellen